Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 14

„Caja Laboral“ treneris Duško Ivanovičius: „Didžiausia mūsų problema – gynyba“

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ ekipa žais priešpaskutines Eurolygos A grupės rungtynes su Vitorijos „Caja Laboral“ klubu. Svečių treneris Duško Ivanovičius tikisi nekartoti pirmojo tarpusavio mačo klaidų ir mano, kad situacija šioje grupėje dar gali stipriai pasikeisti.
D.Ivanovičiaus ir jo auklėtinių laukia žūtbūtinė akistata Kaune
D.Ivanovičiaus ir jo auklėtinių laukia žūtbūtinė akistata Kaune. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmojo turo rungtynes Vitorijoje žalgiriečiai laimėjo rezultatu 92:88. Likus dviem mačams iki grupių etapo pabaigos Kauno „Žalgiris“ A grupėje užima antrą vietą, o Vitorijos „Caja Laboral“ žengia ketvirta.

„Šios rungtynės mums nepaprastai svarbios. Jei nugalėsime, šansą patekti į kitą etapą turėsime savo rankose. Šios grupės komandos labai apylygės ir aš manau, kad viskas paaiškės tik po paskutiniojo turo rungtynių. Situacija dar gali stipriai pasikeisti“, – kalbėjo D.Ivanovičius.

Priešininkų treneris atskleidė savo ekipos stipriąsias ir silpnąsias puses: „Pralaimėjome „Žalgiriui“ namuose ir manau, kad pasimokysime iš klaidų. „Žalgiris“ – labai stipri komanda, kuri savų žiūrovų akivaizdoje žaidžia labai agresyviai. Ši komanda turi puikių snaiperių ir aukštaūgių, kurie skandino mus namuose. Mūsų raktas į pergalę gali būti nepriekaištinga gynyba ir kova dėl atšokusių kamuolių. Šį sezoną prasta kova dėl atšokusių kamuolių buvo viena iš pagrindinių mūsų pralaimėjimų priežasčių. Puldami randame tinkamų sprendimų, bet didžiausia mūsų problema – gynyba.“

„Caja Laboral“ gynėjas Pau Ribas įsitikinęs, kad laukia labai atkaklios ir įdomios rungtynės.

„Žalgiris“ nugalėjo mus namuose. Jie nuo pat pradžių buvo labai agresyvūs. Tokie trečiadienį turėsime būti ir mes. Lengva tikrai nebus. Nors sezono pradžia buvo gana nesėkminga, mes vis dar galime atsigauti, bet mus žūtbūt reikia nugalėti Kaune“, – sakė P.Ribas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius