Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 15

Darius Songaila: galimybė patekti į Eurolygą su „Galatasaray“ geresnė nei su „Lietuvos rytu“

Šiandien į Lietuvą grįžtantis Darius Songaila nekantrauja kuo greičiau kibti į darbą nacionalinės komandos stovyklose. „Pasiilgau krepšinio. Gerai, kad į stovyklas renkasi visi, o kas bus po to – matysime. Trenerio darbas bus atsirinkti, kuris tinka komandai, o kuris ne“, – interviu dienraščiui „Lietuvos rytas“ teigė D.Songaila.
Darius Songaila
Darius Songaila / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Paskutinį kartą rinktinės marškinėlius jis vilkėjo 2007 metais Europos čempionate Ispanijoje, o dalyvauti Pekino olimpiadoje jam sutrukdė nugaros skausmai.

Vienų metų kontraktą su Stambulo „Galatasaray“ klubu sudaręs 33 metų 206 cm ūgio Songaila prisipažino derėjęsis ir su Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubu, tačiau Turkiją nusprendė pasirinkti dėl geresnės galimybės iškopti į Eurolygą.

„Paprasčiausiai pasirinkau „Galatasaray“, ten šilčiau, o galimybė patekti į Eurolygą su Stambulo klubu galbūt geresnė nei su Vilniaus“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ pareiškė D.Songaila.

Vilniaus „Siemens“ arenoje rugsėjo 29 – spalio 2 dienomis vyksiančiame Eurolygos atrankos turnyre Songailos ekipai su „Lietuvos rytu“ gali tekti susidurti paskutiniame kovų etape. Tiesa, abiem klubams prieš tai tektų įveikti po dvi varžoves.

Vilniečių pirmajame etape laukia Podgoricos „Budučnost“ ekipa, o įveikę juodkalniečius antrajame etape „Lietuvos ryto“ krepšininkai kautųsi su „Cholet Basket“ arba Zagrebo „Cibona“ komanda.

Turkijos vicečempionų pirmajame etape laukia Salonikų PAOK barjeras, o antrajame jiems tektų kautis su viena iš Prancūzijos ekipų – Liono  „Asvel“ arba „Gravelines“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius