Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 30

Dirkas Bauermannas po tragiško mačo su „Laboral Kutxa“: „Daugiau tai nepasikartos“

Po trečio iš eilės Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo pralaimėjimo treneris Dirkas Bauermannas sakė, kad antroji mačo pusė rungtynėse su „Laboral Kutxa“ buvo viena blogiausių jo karjeroje.
Dirkas Bauermannas
Dirkas Bauermannas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Pirmiausia noriu atsiprašyti komandos sirgalių dėl mūsų žaidimo antroje mačo dalyje. Tai neatleistina. Pirmame ketvirtyje tiek mes, tiek jie padarė daug gerų dalykų. Pelnyti 41 tašką per du ketvirčius yra tikrai gerai, tačiau po pertraukos žaidėme labai blogai. Tai buvo blogiausia mano dviejų ketvirčių atkarpa šioje komandoje – daugiau tai nepasikartos“, – spaudos konferencijoje žadėjo D.Bauermannas.

Treneris iš Vokietijos teigė, kad buvo ypač nepatenkintas žaidėjų psichologine būsena šiose rungtynėse, prasta gynyba ir ginčais su arbitrais.

„Mūsų komandoje daug puolamojo tipo žaidėjų, o kai trečiame ketvirtyje nepakrito metimai, jie tiesiog sustojo žaisti. „Laboral Kutxa“ paprastai nežaidžia taip kietai gynyboje, o šiame mače taip darė. Mes, susidūrę su fiziškai kietu žaidimu, tik skundėmės teisėjams – taip daryti negalima. Prametėme daug lengvų metimų, jie pataikė ir nuleidome galvą per anksti. Nesu patenkintas vyrų psichologine būsena ir nusiteikimu, reikia kautis iki galo išvykose, o namuose, po velnių, taip nuleisti galvos negalima“, – piktinosi „Lietuvos ryto“ ekipos strategas.

„Laboral Kutxa“ treneris Sergio Scariolo: „Labai didžiuojuosi savo žaidėjų pastangomis šiose rungtynėse. Sezono pradžia mums buvo ypač sunki, paženklinta traumų, kai kurie žaidėjai šiandien rungtyniavo vos po vienos ar dviejų treniruočių su komanda. Tačiau dėl didelio komandinio darbo, puikaus sprendimų priėmimo ir ypač puikios gynybos sugebėjome laimėti. Tikrai esame patenkinti, nes tokioje situacijoje niekas negalėjo tikėtis tokios pergalės.

R,Kaukėnas buvo vienas iš tų žaidėjų, kurie su mumis treniravosi ypač mažai, jis ką tik atvyko, tad tikrai esu patenkintas jo žaidimu. Manau, kad kitas krepšininkas, nežaidęs apie šešis mėnesius, nebūtų itin gerai pasirengęs. M.Bjelica su mumis treniravosi tik vieną kartą, tačiau irgi sužaidė puikiai, Į komandą jis atvyko ypač geros fizinės formos, numetęs svorio, tad tikrai esame juo patenkinti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius