Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 27

Dirkas Bauermannas: „Šiuo metu esame kiek pavargę – ir fiziškai, ir psichologiškai“

Po pirmą kartą šį sezoną pralaimėtų VTB Jungtinės lygos rungtynių „Lietuvos ryto“ komandos treneris Dirkas Bauermannas teigė, kad krepšininkai yra patekę į nedidelę formos duobelę.
Dirkas Bauermannas
Dirkas Bauermannas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Vokietijos krepšinio specialisti teigimu, komanda pasirengti mačui su „Uniks“ turėjo vos dieną. Po varginančios savaitės Rusijoje, kur vilniečiai dukart susitiko su Krasnodaro „Lokomotiv“, „Lietuvos ryto“ krepšininkai pateko į nedidelę duobę.

„Varžovai šiandien žaidė gerai, labai pasitikėjo savimi – tai Eurolygos lygio komanda. Mano žaidėjai yra kiek pavargę ir psichologiškai ir fiziškai ir tai aiškiai matėsi. Turėjome tik vieną dieną pasirengimui, dabar turime pakrauti baterijas, nes turime vos dvi dienas iki Eurolygos. Tikiu, kad žaisime geriau. Po daug žaistų rungtynių patekome į nedidelę duobelę, kurią greitai išspręsime“, – patikino D.Bauermannas.

55 metų krepšinio specialistas prieš mačą su „Uniks“ dar skrido į Vokietiją, kur jo gyvenimo draugė pagimdė berniuką. Vis dėlto treneris patikino, kad tai su prasta komandos forma neturi nieko bendro.

„Žinoma, vaiko gimimas yra labai svarbus įvykis. Aš esu pavargęs lygiai tiek pat, kaip ir komanda, nors skridau į Vokietiją. Norėjau grįžt ir būti su komanda, parodyti vaikinams, kad mūsų grupė yra lyg šeima, kaip tikra šeima“, – sakė D.Bauermannas.

Žinoma, treneris neišvengė klausimų ir apie nuo komandos laikinai nušalintą Dovydą Rediką, tačiau tikino, kad jis šiuo metu nėra didžiausia komandos problema. D.Bauermannas sakė, kad dėl D.Rediko ateities komandoje dar nėra nuspręsta, tačiau šiuo metu jis vis dar yra suspenduotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius