-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 01 23

Du karjeros rekordus pasiekęs „Neptūno“ centras Simas Galdikas: „Dabar laukia Robertas Javtokas“

27 taškus pelnęs ir 34 naudingumo balus rungtynėse su Kauno rajono „LSU-Atletu“ surinkęs Klaipėdos „Neptūno“ vidurio puolėjas 203 cm ūgio Simas Galdikas pasiekė du karjeros rekordus. Gerą sportinę formą demonstruojantis krepšininkas per daug savo indėlio nesureikšmino, už savo žaidimą dėkodamas komandos draugams.
Simas Galdikas
Simas Galdikas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

„Jaučiausi gerai, varžovas buvo silpnesnis, komandos draugai daug padėjo. Viskas priklauso nuo  komandos draugų, nuo to, kaip pats jautiesi ir koks darbas treniruotėse“, – „Žinių radijo“ laidai „LKL dienoraštis“ sakė S.Galdikas.

Jis pridūrė, kad jo efektyvumas galėtų būti dar aukštesnis, jei ne greitai susirenkamos pražangos: „Čia viskas nuo manęs priklauso. Aš paprastai žaidžiu jėgos žaidimą. Kartais tiesiog persistengiu. Sutinku, kad tai yra problema, nes ne visą laiką galiu save realizuoti šimtu procentų.“

Pergale ir puikiu asmeniniu pasirodymu pasidžiaugęs krepšininkas jau galvoja apie pirmadienio rungtynes su Kauno „Žalgiriu“.

„Neabejoju, kad bus įtempta kova. Manęs lauks Robertas Javtokas (ūgis 211 cm). Žiūrovams tikrai bus įdomu. Šiemet esame komanda, kuri visose rungtynėse kovoja dėl pergalės. Kartais pralaimime vos keliais taškais, o kartais laimime. Šįsyk mums bus svarbu apsiginti nuo jų metikų. Be to, turime ir asmeninių užduočių, pavyzdžiui, mano – apsiginti nuo žaidimo „du prieš du“ ir nuo varžovų aukštaūgių. Jei užduotis įvykdysime, viskas bus gerai“, – dėstė krepšininkas.

Rungtynės Klaipėdoje tarp „Neptūno“ ir „Žalgirio“ įvyks ateinantį pirmadienį 19 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius