-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 05 15

Eidsonas: norime greičiau baigti sezoną

Ketvirtose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynėse ketvirtadienį vėl nesustabdomas buvo Chuckas Eidsonas. LKL finalų rezultatyvumo rekordą pagerinęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ lyderis teigė, kad nori iškovoti dar vieną titulą.
„Lietuvos rytas“ – „Žalgiris“
Ch.Eidsonas pagerino LKL finalų rezultatyvumo rekordą. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tai buvo labai sunkus susitikimas. Jauniems krepšininkams tokios rungtynės patinka. Buvo daug gražių ir sudėtingų metimų bei pratęsimas. Svarbiausia, jog laimėjome“, – sakė 34 taškus pelnęs ir net 39 naudingumo balus surinkęs amerikietis.

Apie ketvirtąsias finalo rungtynes daugiau sužinosite paspaudę čia (komentarai, statistika, nuotraukos).

Legionierius paneigė gandus apie sutartį su Vitorijos „TAU Ceramica“ ir tikino, kad visiškai nesvarbu, kur laimėti – Kaune ar Vilniuje. „Norime kuo greičiau baigti sezoną ir iškovoti dar vieną titulą, visai nesvarbu kur“, – kalbėjo jis. Krepšininkas pripažino, jog tai padaryti Kaune bus labai sunku, tačiau įmanoma.

„Pirmas rungtynes užtikrintai laimėjome Kaune, dabar laukia labai sunkus mačas. „Žalgirio“ vaikinai stengsis savo sirgalių akivaizdoje pratęsti finalo seriją“, – sakė vilniečių lyderis.

Surinkęs 34 taškus Ch.Eidsonas pagerino LKL finalų rezultatyvumo rekordą. Kaip rašo rytasbasket.lt, iki ketvirtadienio rekordo autorius buvo pats „Lietuvos ryto“ komandos treneris Rimas Kurtinatis – 32 taškai. Rekordą jis dalijosi su buvusiu žalgiriečiu Robertu Packu. R.Kurtinaitis 32 taškus pelnė vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius 1996 metais rungtynėse su Kauno „Atletu“, o R.Packas pasižymėjo 2005 metais per dvikovą su „Lietuvos rytu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius