-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 24

Eurolygoje pirmą pergalę iškovojo T.Pačėso auklėtiniai, CSKA vėl pralaimėjo

Vyrų krepšinio Eurolygoje pirmą pergalę iškovojo Tomo Pačėso treniruojamas Sopoto „Asseco Prokom“ klubas. Lenkijos ekipa namuose po atkaklios kovos 71:67 nugalėjo Maskvos srities „Chimki“ klubą. Tačiau net ir ši pergalė neleido Sopoto krepšininkams palypėti iš A grupės turnyro lentelės dugno.
Atakuoja Ramūnas Šiškauskas
Atakuoja Ramūnas Šiškauskas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Chimki“ liko penktoje vietoje – Rusijos ekipa yra pasiekusi dvi pergales ir patyrusi keturias nesėkmes.
O grupės lyderiai yra Kauno „Žalgirio“ ir Tel Avivo „Maccabi“ klubai, turintys po 4 pergales ir vieną pralaimėjimą. Ketvirtadienį kauniečiai svečiuose jėgas išmėgins su Belgrado „Partizan“, žengiančiu trečioje vietoje – 3 pergalės ir 2 pralaimėjimai.

„Maccabi“ ketvirtadienį namuose susitiks su Ispanijos čempione „Caja Laboral“ ekipa, kuri grupėje kol kas yra ketvirta – 2 pergalės ir 3 pralaimėjimai.

Intriga išlieka ir D grupėje, kurioje taip pat buvo žaidžiamos vienos rungtynės. Maskvos CSKA klubas, kuriame jau rungtyniavo po traumos atsigavęs Ramūnas Šiškauskas, Milane nesugebėjo įveikti vietos „Armani Jeans“ penketo. Italijos ekipoje dėl traumos negalėjo žaisti Jonas Mačiulis, o antrasis legionierius iš Lietuvos Marijonas Petravičius surinko 7 taškus. Vis dėlto Milano krepšininkai pasiekė pirmą pergalę savo publikos akivaizdoje – 71:65.

Trečią pergalę turnyre iškovojęs Italijos klubas įsitvirtino ketvirtoje grupės vietoje, o CSKA šansai prasimušti į antrą varžybų etapą mažėja iki minimumo. R.Šiškausko komanda teturi vieną pergalę. Šiose rungtynėse lietuvis pelnė 10 taškų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius