Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 21

Europos krepšinio sirgaliams – Alleno Iversono liaupsės

Nors buvusi Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Allenas Iversonas Europoje nerungtyniavo taip ilgai, kiek buvo numatyta, apie Senąjį žemyną amerikietis susidarė teigiamą įspūdį.
A.Iversonas
A.Iversonas / „Scanpix“ nuotr.

Į Stambulo „Bešiktaš“ klubą atvykusiam stipriausios krepšinio lygos atstovui Deronui Williamsui bei kitiems NBA krepšininkams gynėjas siūlė pasiruošti būti nustebintiems.

„Jie bus nustebinti pamatę, kaip smagu žaisti Europoje“, – JAV žurnalistams tvirtino 10 rungtynių Turkijos komandoje sužaidęs veteranas.

36 metų amerikietis liaupsino Senojo žemyno krepšinio gerbėjus: „Sirgaliai ten yra geriausi. Jie turi tiek daug energijos, palaiko komandą net per pertraukėles. Jie tikrąja to žodžio prasme yra įsitraukę į žaidimą. Kai rungtyniauji namuose, tuomet tikrai žinai, kad čia tavo namų aikštė.“

Po sezono Turkijoje A.Iversonas norėtų grįžti į NBA. Nepaisant to, jog krepšininkas už Atlanto jau nurašytas, jis tiki galįs žaisti aukščiausiu lygiu.

„Nebesu toks greitas, bet vis dar galiu bėgti taip pat ir su jaunais vyrukais. Vis dar galiu daryti dalykus, kuriuos dariau savo karjeros metu. Kol dar galiu daryti tai, ką gebėjau ir anksčiau, rungtyniausiu tol, kol nukris ratai“, – tikino A.Iversonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius