Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

„Fenerbahce“ pralaimėjimą „Žalgiriui“ lėmė teisėjų klaida? (video)

Teisėjai nepastebėjo, jog Martynas Pocius užmynė ant tritaškio linijos.
Kadras iš video / Teisėjai nepastebėjo, kad Martynas Pocius užmynė ant tritaškio linijos.
Šaltinis: krepsinis.net
0
Skaitysiu vėliau
A A

Stambulo „Fenerbahce“ ekipos žaidėjai ir vyriausiasis treneris Nevenas Spahija dabar turės dar daugiau priežasčių reikšti nepasitenkinimą dėl mačui su Kauno „Žalgirio“ teisėjavusių arbitrų darbo.

Pratęsimo metu likus rungtyniauti 3 minutes 50 sekundžių turkai dar pirmavo (74:71), tačiau Martynas Pocius pataikė tritaškį su varžovo pražanga ir išvedė savo komandą į priekį – 75:74.

Vis dėlto vaizdo įraše aiškiai matoma, kad M.Pocius mesdamas iš toli užmynė tritaškio liniją, todėl taiklus metimas turėjo būti įvertintas ne 3, o 2 taškais.

Susitikimą minimaliu skirtumu 85:84 laimėjo „Žalgiris“, o po rungtynių „Fenerbahce“ strategas Nevenas Spahija priekaištavo teisėjams, kad šeimininkai metė net 28 baudų metimais daugiau už varžovus.

VIDEO: Referee mistake [HD]

krepsinis.net
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 24sek