-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 06

Galutinė LKL „Žvaigždžių dienos“ rikiuotė – be pasikeitimų. Pasirodys akrobatų grupė iš Vengrijos

Beveik tris savaites LKL „Žvaigždžių dienos“ „Rytų“ ir „Vakarų“ komandų starto penketus rinkę septyni tūkstančiai krepšinio aistruolių nusprendė, kad verčiausias krepšininkas dalyvauti šventėje yra Kauno „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas. Jam savo balsą atidavė 4845 rinkėjai arba 68 procentai visų balsavusių žmonių.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kartu su P.Jankūnu „Vakarų“ penkete žais dar trys žalgiriečiai: Justinas Dentmonas (3821), Martynas Pocius (2542) bei Kšištofas Lavrinovičius (2420). Jiems kompaniją sudarys „TonyBet“ puolėjas Mindaugas Lukauskis.

„Rytų“ ekipos favorite nuo pirmos balsavimo dienos iki paskutinės liko „Lietuvos ryto“ puolėjas Darius Songaila (4299). Be jo, „Rytų“ garbę taip pat gins Renaldas Seibutis (3787), Juanas Palacios (3648), Martynas Gecevičius bei kaip „Nevėžio“ ekipos narys išrinktas Arvydas Šikšnius (3042).

Ekipas treniruos „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ strategai Saulius Štombergas (3560) ir Aleksandras Petrovičius (2625). Pastarieji kartu su LKL pasirinks atsarginius ekipų žaidėjus, kurie paaiškės dar šią savaitę.

Be „Rytų“ ir „Vakarų“ žvaigždžių rinktinių, šventėje įvyks tradiciniai LKL „Snaiperio“ ir „Oro karaliaus“ konkursai. Jų dalyviai taip pat paaiškės artimiausiomis dienomis.

Meninėje programoje – skandalingosios „Mochito“ merginos ir grupė „Pikaso“, o renginio svečiai – krepšinio akrobatų grupė iš Vengrijos „Lords of Gravity“.

Renginys Klaipėdos „Švyturio“ arenoje kovo 2 dieną 16.00 valandą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius