Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 03

Geriausias LKL lapkričio žaidėjas – „Juventus“ amerikietis Rashaunas Broadusas

Geriausiu lapkričio mėnesio LKL krepšininku buvo išrinktas ir „Turkish Airlines MVP“ prizu bus apdovanotas Utenos „Juventus“ atakų organizatorius Rashaunas Broadusas. Lietuvos sporto žurnalistai buvo beveik vieningi ir pirmos vietos balsus atidavė uteniškių legionieriui. Tik trys žurnalistai balsavo už praėjusio mėnesio geriausią žaidėją Gediminą Oreliką, o Evaldas Kairys, Ovidijus Varanauskas ir Deividas Gailius balsų nesulaukė.
Rashaunas Broadusas
Rashaunas Broadusas / utenosjuventus.lt/Algimanto Čižo nuotr.

R.Broadusas lapkričio mėnesį LKL čempionate rungtyniavo užtikrintai ir per penkerias rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 18,2 taško, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo. Gynėjas taip pat perimdavo po 2,4 kamuolio ir per susitikimą rinkdavo po 18,8 naudingumo balo, o „Juventus“ ekipa laimėjo visas žaistas rungtynes lapkričio mėnesį.

Rashaunas Broadusas geriausias rungtynes sužaidė prieš „Šiaulių“ ekipą, kai per susitikimą pataikė 25 taškus (10/17 dvit., 4 rez. perd., 3 per. kam., 25 naud. balai), o „Juventus“ per pratęsimą 86:84 įveikė šiauliečius.

„Turkish Airlines MVP“ prizas R.Broadusui bus įteiktas sekmadienį per LKL rungtynes, kuriose susikaus Utenos „Juventus“ ir Kauno „Žalgiris“. Rungtynių pradžia 16 valandą 15 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius