2014 12 05

Gintaras Krapikas: „Nemaniau, kad namie taip prastai pradėsime rungtynes“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas namuose pralaimėjo Eurolygos rungtynes Stambulo „Anadolu Efes“ 57:66. „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas sakė nesitikėjęs tokios tragiškos rungtynių pradžios žaidžiant namuose.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Rungtynės buvo tokios, kokias ir įsivaizdavau – klampios, sunkios. Bet nemaniau, kad žaidžiant namie pradėsime taip prastai. Buvome nedisciplinuoti, neagresyvūs. Nors ir laimėjome du ketvirčius, o vieną sužaidėme lygiosiomis, vis tiek varžovų pasivyti jau nesugebėjome. Žinojome, kad „Anadolu Efes“ kietai ginasi, todėl reikėjo tinkamai perduoti kamuolį arčiau krepšio, bet to padaryti nesugebėjome ir nebandėme atakuoti silpnesnes varžovų grandis“, – kalbėjo G.Krapikas.

Jis taip pat apgailestavo, kad negalėjo visa jėga žasti Jamesas Andersonas, kuris buvo patyręs nugaros traumą rungtynese su „Nižnij Novgorod“. „Jis praleido tris dienas be treniruočių ir jam reikėjo laiko, kad sugrįžtų į ritmą. Jis svarbiausias žaidėjas puolant. Tik trečiame ir ketvirtame kėlinyje J.Andersonas pradėjo žaisti savo žaidimą, bet to neužteko – jo labai trūko pirmoje rungtynių pusėje“, – mano G.Krapikas.

„Anadolu Efes“ ekipos treneris Dušanas Ivkovičius sakė, kad pergalę Kaune skyrė trečiadienį mirusiam savo tautiečiui ir geram draugui Aco Petrovičiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius