Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 21

Gintaras Krapikas: „Neptūnas“ turi stiprių pusių, kurias panaudoja prieš mus“

„Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas prieš pirmas LKL finalo serijos rungtynes Klaipėdoje su vietos „Neptūnu“ sakė, kad komanda gerai pasirengusi kovai, bet minėjo – varžovai pakankamai stiprūs, jie gerai žaidžia po krepšiu ir taikliai mėto iš toliau.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Neptūnas“ šį sezoną du kartus laimėjo žaisdamas su mumis, vadinasi, jie turi savo stiprių pusių, kurias mes turime įveikti. Jei komanda pasiekė finalą, vadinasi ji to verta“, – teigė G.Krapikas.

Jis tikino, kad komandai nesvarbu, kad finalo serijos rungtynės prasidės išvykoje. „Aišku, namuose pradėti būtų geriau, bet viskas priklauso nuo mūsų pačių, kaip mes susikaupsime. Vis tiek turime galutinį tikslą laimėti ir nesvarbu, kur žaidžiant“, – kalbėjo treneris.

G.Krapikas sakė, kad finalui žalgiriečiai turėjo pakankamai laiko pasiruošti, visi yra sveiki. „Ta euforija po pusfinalio, kai laimėjome prieš „Lietuvos rytą“, jau atslūgo, turėjome porą dienų poilsiui, galėjome stebėti „Neptūno“ pusfinalio kovas“, – džiaugėsi jis.

„Žalgirio“ puolėjas Robertas Javtokas mano, kad „Neptūno“ krepšininkai bus labai kovingai nusiteikę. „Jiems tai pirmas finalas, todėl mus smarkiai puls, bet mes tam pasiruošę. Viduryje sezono turėjome problemų, dabar situacija pasikeitusi, tikiuosi, vėl nesuklupsime“, – teigė R.Javtokas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius