Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 14

Gintaras Krapikas: „Turime planą, kaip nugalėti „Panathinaikos“

Prieš rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“ Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo treneris Gintaras Krapikas trečiadienio vakarą tvirtino turįs parengęs planą, kaip penktadienį įveikti stiprų priešininką.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

G.Krapikas pabrėžė, kad Atėnų komandos dabar negalima lyginti su ta, prieš kurią žalgiriečiai laimėjo „Akropolio“ taurės turnyre rugsėjį Kaune. „Tada nežaidė 4 ar 5 jų stiprūs žaidėjai. Dabar „Panathinaikos“ pasiekė „Top 16“, pradėjo etapą dviem geromis rungtynėmis“, – sakė G.Krapikas. Tuomet kauniečiai sutriuškino graikų superklubą.

Graikų klubas išvykoje Eurolygos varžybose įveikė Tel Avivo „Maccabi“ 83:76 ir tik rungtynių pabaigoje nusileido klubui „Barcelona“ 76:80.

„Jie žais namuose, ten juos palaiko daug susirenkančių sirgalių, tad laukia rimtas mačas. Manau, esame jam rimtai pasirengę, dar turime dvi treniruotes, planą kaip žaisti. Jį išbandysime treniruotėse“, – teigė G.Krapikas.

Reikia būti pasirengus ir kietai gynybai, kad galėtume žaisti taip, kaip esame sumanę, – įsitikinęs G.Krapikas.

Treneris pastebi, kad „Panathinaikos“ turi daug stiprių žaidėjų ir gerą trenerį. „Tai ir įžaidėjas Dimitris Diamantidis, vidurio puolėjas Estebano Batista. Antonio Fotsis ir A.J.Slaughteris pataiko iš toli. Žinant griežtą trenerį Duško Ivanovičių reikia laukti labai įvairaus jų žaidimo: jie tai spaudžia, tai leidžia laisviau atakuoti, žodžiu, nuolat bando kaitalioti ritmą. Reikia būti pasirengus ir kietai gynybai, kad galėtume žaisti taip, kaip esame sumanę“, – įsitikinęs G.Krapikas.

„Žalgirio“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis sakė, kad komanda važiuoja į Atėnus laimėti. „Dvi pergalės Eurolygoje ir LKL čempionate davė gerą stimulą ir važiuojame nugalėti. Didžiausia „Panathinaikos“ stiprybė yra jų aikštelė, taip pat gynyba ir disciplina. Susitiks dvi gerai besiginančios komandos“, – mano A.Gudaitis.

„Žalgiris“ su „Panathinaikos“ susitiks penktadienį 21 val. 45 min,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius