-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 01 07

Į lemiamą kovą – be Woodso

Į svarbiausią sezono mačą Kauno „Žalgiris“ greičiausiai stos devyniese. Jei neįvyks stebuklas, Lorenas Woodsas tik nuo atsarginių žaidėjų suolelio stebės, kaip jo komandos draugai ULEB Eurolygoje ketvirtadienį kausis su Nansi SLUC komanda.
Akimirkos iš krepšinio aikštelės
L.Woodsui kelyje susikaupė skysčių. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

Nors pirmadienį buvo pasirodę pranešimų, kad Woodsas nesitreniruoja dėl nemokamo atlyginimo, antradienį vakarinėje treniruotėje tiek pats amerikietis, tiek „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas tikino, kad priežastys visai kitos.

„Aukštiems žmonėms ilgos kelionės lėktuvu – ne į naudą. Po kelionių Lorenui susikaupė skysčių kelyje ir juos teko išsiurbti“, – aiškino G.Krapikas.

Tikrai neturiu jokių problemų su komandos vadovais.

„Tikrai neturiu jokių problemų su komandos vadovais, – tikino L.Woodsas. – Klube situacija stabilizuojasi, o aš nežaidžiu, nes nesu pasiruošęs 100 procentų. Komanda ir be manęs pastaruoju metu žaidė labai gerai, todėl jei nesijausiu šimtu procentų pasirengęs, komandos draugus palaikysiu nuo atsarginių suolelio.“

L.Woodsas komandos treniruotę stebėjo iš šono – mindamas treniruočių dviratį. „Žalgirio“ gretose liko vos 9 krepšininkai, todėl, kad treniruotės būtų visavertės, pakviestas dublerių komandos aukštaūgis Rokas Čepanonis.

„Žalgiriui“ ketvirtadienį ne tik reikės laimėti, bet ir iškovoti pergalę bent 15 taškų skirtumu. Tokia pergalė garantuos ketvirtą vietą grupėje ir kelialapį į „TOP-16“ turnyrą, jei per kitas dvikovas Sopoto Asseco Prokom“ ir Nansi komandos nepateiks staigmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius