-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 16

Į Vilnių žaisti Eurolygos varžybų atvykusi „Unicaja“ gūžėsi nuo lietuviškos žiemos (nuotraukos)

Malagos „Unicaja“ klubas trečiadienį atvyko į Lietuvą. Rytoj Eurolygos „Top 16“ etapo E grupės rungtynes Vilniaus „Siemens“ arenoje žaisiantys ispanai gūžėsi nuo lietuviškos žiemos, tačiau rungtynėse prieš „Lietuvos rytą“ žadėjo karštą kovą.
„Unicaja“ komanda
„Unicaja“ komanda / D.Mataičio/Scanpix nuotr.

Abi ekipos E grupėje šiuo metu turi po 1 pergalę ir 2 pralaimėjimus bei dalinasi 3-4 vietas, tad ketvirtadienį „Siemens“ arenoje laimėjusi ekipa sutvirtintų savo šansus patekti į Eurolygos ketvirtfinalį.

„Neturime galvoti kas nutiks, jei pralaimėsime, - oficialiai Eurolygos svetainei prisipažino „Unicaja“ strategas Chusas Mateo. – Turime galvoti kaip atiduoti visas rungtynes ir kaip laimėti.“

Prieš dvi savaites Malagoje vykusias rungtynes „Unicaja“ laimėjo tik pačioje mačo pabaigoje palaužusi „Lietuvos ryto“ pasipriešinimą – 98:91.

Skirtingai nei vilniečiai, kurie šį savaitgalį kovėsi Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės finale, „Unicaja“ ilsėjosi ir tai, anot Ch.Mateo, jo komandai suteiks pranašumo.

„Nors penkias dienas sunkiai treniravomės, mano žaidėjai turėtų atgauti šiek tiek energijos, nes savaitgalį nežaidėme jokių rungtynių. Visada yra gerai trumpam pabėgti nuo varžybų streso ir įtampos“, – sakė „Unicaja“ vyr. treneris.

„Lietuvos rytas“ savaitgalį pralaimėjo LKF taurės finale ir jiems tai galbūt sukels didesnį psichologinį spaudimą laimėti, – pridūrė Urošas Tripkovičius. – Žinome, jog bus labai sunku, bet mes padarysime viską, kad laimėtume. Manau, jog savo šansų turime – pastaruoju metu žaidžiame tikrai gerai. Jeigu norime patekti toliau, privalome ketvirtadienį laimėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius