Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 24

Jonas Kazlauskas: „Netriuškinsime visų iš eilės daugiau nei 20 taškų“

Šeštą pergalę iš eilės Eurolygos B grupėje iškovojusios Maskvos CSKA ekipos vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas teigė, kad ir tikėjosi sudėtingų rungtynių. Rusijos čempionė Kauno „Žalgirį“ palaužė antroje mačo dalyje – 95:82.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / Eriko Ovčarenko nuotr.

„Mums buvo sudėtinga psichologiškai, nes, palyginus su pirmosiomis rungtynėmis Kaune, trūko D.Lavrinovičiaus ir A.Kirilenkos. Šie žaidėjai pirmame mače suvaidino svarbų vaidmenį. Savo ruožtu „Žalgiris“ neturėjo ko prarasti, todėl buvo aišku, kad varžovai kovos iki pabaigos“, – po rungtynių kalbėjo J.Kazlauskas.

„Didesnį dėmesį skyrėme puolimui. Kai kauniečiai priartėdavo, susikaupdavome gindamiesi, atitrūkdavome ir vėl imdavome labiau galvoti apie puolimą“, – tęsė treneris iš Lietuvos.

Anot J.Kazlausko, naivu tikėtis, kad Eurolygoje CSKA visada triuškins varžovus: „Norėčiau susilaikyti nuo vertinimų. Gal aš kartais per daug noriu iš savo komandos. Reikia suprasti, kad mes nerinksime dviem taškais daugiau už varžovus kas minutę. Netriuškinsime visų iš eilės daugiau nei dvidešimt taškų. Tai – Eurolyga. Čia lengvų rungtynių nebūna.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius