Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 29

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Rimantas Kaukėnas: „Nei viena komanda nesėdi rankų sudėjusi. Visos gerina savo žaidimą“

Dėl į kojos pirštą įaugusio nago didelius skausmus jautęs ir operaciją ištvėręs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Rimantas Kaukėnas tikina vėl esąs sveikas ir nebejaučiantis skausmų. Vienas komandos lyderių pasiryžęs šį penktadienį „Žalgiriui“ antrą kartą nugalėti Eurolygios čempioną Pirėjo „Olympiakos“, kurio gretose rungtyniauja Martynas Gecevičius.
Rungtynių akimirka
Rimantas Kaukėnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tai svarbios rungtynės, nes reikia stengtis užsitikrinti kuo geresnę vietą turnyrinėje lentelėje, kad kitame etape tektų parankesni varžovai“, – teigė R.Kaukėnas.

Primename, kad „Žalgiris“ praėjusią savaitę rezultatu 82:45 sumindė Vitorijos „Cja Laboral“ ekipą ir užsitikrino vietą „Top 16“ etape. Eurolygos C grupėje žaidžiantis „Žalgiris“ yra iškovojęs 6 pergales ir patyręs tik vieną apmaudų pralaimėjimą išvykoje Zagrebo „Cedevita“ (106:108), kurią pirmose sezono rungtynėse buvo sutriuškinęs rezultatu (90:62)

„Rungtynės mums bus labai svarbios ir labai sunkios, nes tiek jiems, tiek mums jos gana svarbios tolesniam etapui. Mums svarbu savo žaidimą ir toliau gerinti. Žinome, kad „Olympiakos“ dabar žaidžia žymiai geriau nei sezono pradžioje. Paskutinės varžybos parodė, kaip gerai jie žaidžiantis (Eurolygoje 75:53 įveikė „Anadolu Efes“, – red. past.).

Labai svarbi vieta grupėje, todėl bilietas į „Top 16“ tikrai nenumuš ūpo gerai žaisti, kadangi labai svarbu ar pirmas, ar antras, ar trečias būsi grupėje. Norisi užimti kuo geresnę vietą turnyrinėje lentelėje, kad vėliau tektų šiek tiek parankesni varžovai“, prieš treniruotę svarstė R.Kaukėnas.

Jis pabrėžė, kad nei viena komanda nesėdi rankų sudėjusi. Ir „Olympiakos“, ir „Žalgiris“ stengiasi gerinti savo žaidimą ir ruošia staigmenas varžovams.

Paklaustas, ar jau atsigavo po piršto operacijos, R.Kaukėnas atsakė: „Dabar viskas gerai, nejaučiu jau jokių skausmų. Bet buvo gal dešimt dienų, kai nesitreniravau, tik žaidžiau varžybose“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius