Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 30

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas: Ibrahimo Jaabero pasitraukimas yra didelis smūgis komandai, nes jis buvo vienas pagrindinių mūsų žaidėjų

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams vakarinė treniruotė trečiadienį, ruošiantis ketvirtadienio Eurolygos „Top 16“ rungtynėms namuose su Berlyno ALBA, buvo neįprasta. Kartu nebesitreniravo dėl religinių tikslų komandą vakar palikęs pagrindinis įžaidėjas musulmonas Ibrahimas Jaaberas.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors jo komandai labai trūks, „Žalgirio“ kapitonas tikisi, kad patyrusį krepšininką pilnavertiškai pakeis jaunasis kauniečių įžaidėjas Adas Juškevičius. P.Jankūnas rytoj pasiryžęs žūtbūt siekti pergalės, nes „kiek galima atidavinėti pergales?“.

Priminsime, kad „Žalgiriui“ pergalė reikalinga kaip šviežio oro gurkšnis, nes antrajame Eurolygos etape kauniečiai laimėjo tik kartą ir patyrė keturias nesėkmes, nors reguliariajame sezone pergales skynė vieną po kitos.

„Tai – didelis smūgis komandai, nes I.Jaaberas buvo vienas pagrindinių komandos žaidėjų. Šioje pozicijoje, žinoma, turime Adą (Juškevičių, – red. past.), bet jis buvo labiau patyręs ir naudingas komandai. Teks Adui dabar pasitempti ir jį pilnai pakeisti“, – kalbėjo P.Jankūnas.

Komandos kapitonas anksčiau nepastebėjo jokių I.Jaababero keistenybių. „Anksčiau nieko keisto nepastebėjau. Jis buvo paprastas vyrukas, viskas su juo buvo gerai. Bet išlindo toks dalykas, kuris mus visus tikrai labai nustebino. Visa komanda tikėjo, kad jis liks iki sezono pabaigos ir padės mums žaisti ir laimėti. Tai yra jo sprendimas ir mes negalime jo įtakoti. Anksčiau nieko apie tai nėra užsiminęs.

Jo toks tikėjimas. Jis buvo labai religingas. Su tokiu žmogumi yra labai sunku, nes jei jau taip nusprendė, jo sprendimo niekas nepakeis“, – svarstė kauniečių puolėjas.

Jis minėjo, kad ketvirtadienį namų arenoje laukia nelengva kova, nes Berlyno ALBA – pajėgi komanda, turinti pajėgių žaidėjų ir sugebėjusi prasibrauti į „Top 16“ etapą. „Dabar žiūrėjome vaizdo įrašą, o salėje rengsime gynybą prieš jų derinius. Ruošiamės laimėti. Nes pagaliau juk reikia laimėti „Top 16“, kiek galima atidavinėti pergales?“, – ryžtingai nusiteikęs „Žalgirio“ senbuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius