Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 23 /11:47

Kauno „Žalgirio“ treneris Ilias Zouros: „Mačas Milane bus sunkus, bet esame pasirengę“

Prieš savaitę namuose Kauno „Žalgiris“ pirmosiose šio sezono Eurolygos rungtynėse beviltiškai pralaimėjo Madrido „Real“ klubui rezultatu 63:83. Šį ketvirtadienį išvykoje vyksiančiame mače su Milano „EA7 Emporio Armani“ žalgiriečių treneris Ilias Zouros ir krepšininkai aikštėje tikisi išvysti kitokį vaizdą. Kauniečiai tikisi laimėti komandiniu žaidimu ir gera gynyba.
Illias Zouros
Illias Zouros / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Manau, kad tikrai esame pasirengę antrosioms rungtynėms. Jos bus sunkios, nes mūsų laukia labai pajėgus varžovas“, – prieš treniruotę kalbėjo I.Zouros.

Graikas pabrėžė, kad nors italai pralaimėjo pirmąjį Eurolygos susitikimą Stambulo „Anadolu Efes“ komandai rezultatu 67:87, jame nežaidė vienas pagrindinių „EA7 Emporio Armani“ žaidėjų Davidas Mossas.

„Mes kasdien kovojame su laiku ir bandome geriau suprasti vienas kitą. Į aikštę turime žengti nusiteikę kovoti iki galo“, – ryžtingai nusiteikęs I.Zouros.

Jam pritarė ir komandos kapitonas Paulius Jankūnas: „Milano komanda yra labai stipri individualiai. Žaidėjai stengiasi žaisti kiekvienas sau, o komandiniai veiksmai dažnai pamirštami. Todėl bus labai svarbi gynyba vienas prieš vieną. Manau, kad komandinė mūsų gynyba šiame mače gali būti „Žalgirio“ privalumas.

Jis pripažino, kad kauniečių gynyba kol kas nėra geležinė, tačiau su kiekviena treniruote žaidėjai geriau supranta vienas kitą ir trenerį. Gerėja ir krepšininkų sportinė forma.

Milano ekipoje praėjusį sezoną kelias rungtynes sužaidęs žalgirietis Justinas Dentmonas kelionės į Italiją nesureikšmino, tačiau pripažino, kad laukia sunkios ir įdomios rungtynės. „Tai proga mums iškovoti Eurolygoje pirmą pergalę. Žaisti prieš buvusią komandą smagu, tačiau dabar aš esu žalgirietis“, – sakė J.Dentmonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius