Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 27

Kazys Maksvytis: „Tyliai sieksime revanšo“

Antradienį Lietuvos vicečempionai Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai autobusu iškeliavo į Rygos (Latvija) oro uostą, o iš ten popiet skris į Stambulą (Turkija). Trečiadienį 20 val. klaipėdiečių laukia Europos taurės „Last 32“ turnyro atsakomosios rungtynės su Stambulo „Bešiktaš“ ekipa.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / A. Venskaus nuotr.

„Stambule prieš varžybas ketiname surengti dvi treniruotes: šiandien vakare ir trečiadienį ryte. Tyliai ruošiamės šiai dvikovai ir tyliai sieksime revanšo“, – pabrėžė „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Priminsime, kad pirmąją tarpusavio akistatą, vykusią praėjusį trečiadienį Klaipėdoje, paskutinėmis sekundėmis rezultatu 69:62 laimėjo turkai.

„Išanalizavome tai, ką darėme blogai. Stambule stengsimės tų pačių klaidų nebekartoti“, – aiškino „Neptūno“ treneris.

Tyliai ruošiamės šiai dvikovai ir tyliai sieksime revanšo.

Neptūniečiai prieš šias rungtynes pasikrovė teigiamų emocijų, iškovodami dvi pergales Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate: penktadienį Klaipėdoje rezultatu 92:76 nugalėjo „Prienus“ ir sekmadienį išvykoje 72:66 įveikė Alytaus „Dzūkiją“.

Alytuje dėl traumos (jaučia Achilo sausgyslės skausmus) nerungtyniavo „Neptūno“ legionierius Mustafa Shakuras, tačiau dvikovoje su turkais jis klaipėdiečiams jau turėtų padėti.

„Specialiai patausojome, kad jis galėtų rungtyniauti Turkijoje. Rungtynės su „Bešiktaš“ ekipa mums – tarsi kova dėl išlikimo, tad turime būti pasiruošę kietai dvikovai. Privalome kautis dėl kiekvieno kamuolio, dėl kiekvieno aikštės centimetro. Turime būti už varžovus bent šiek tiek greitesni ir tikslesni, tik tokiu atveju galime iškovoti pergalę“, – sakė K.Maksvytis.

„Bešiktaš“ krepšinio klubas savo istoriją skaičiuoja nuo 1933 metų. 1975 m. turkai tapo savo šalies čempionais. 2012 m. Stambulo krepšininkai laimėjo viską ką tik buvo įmanoma: tapo Turkijos čempionais, laimėjo Europos Iššūkio taurę, iškovojo Turkijos taurę ir Turkijos Prezidento taurę.

Išanalizavome tai, ką darėme blogai. Stambule stengsimės tų pačių klaidų nebekartoti.

Europos Taurės „Last 32“ etapo kovos baigsis vasario 11-ąją. Į aštuntfinalį žengs pirmąsias dvi vietas kiekvienoje grupėje užėmusios ekipos.

Priminsime, kad Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ Europos taurės turnyro „Last 32“ etapą sausio 7 dieną pradėjo gražia pergale – Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje rezultatu 82:73 nukovė atletiškąją Paryžiaus „Levallois“ (Prancūzija) ekipą.

Atsakomosios rungtynės Prancūzijoje vyks vasario 4 dieną 21.30 val.

Dar prieš šias rungtynes, vasario 1 dieną (sekmadienį), 17.45 val. neptūniečiai „Švyturio“ arenoje susitiks su Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius