Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 08

Kleiza turėtų pasveikti iki mačo su „Unicaja“

Graikijos žiniasklaida praneša, kad Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) komandos lyderis lietuvis Linas Kleiza sparčiai sveiksta ir greičiausiai rungtyniaus Eurolygos B grupės rungtynėse ketvirtadienį su Malagos „Unicaja“ (Ispanija) krepšininkais.
L.Kleiza patenkintas savo vaidmeniu „Olympiacos“ klube
L.Kleiza sparčiai sveiksta. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24 metų puolėjas, nuo pat sezono pradžios tapęs neginčijamu raudonųjų lyderiu, susirgo po įspūdingai sužaistų Eurolygos rungtynių Prancūzijoje.

Šetadienį krepšininkui buvo diagnozuotas vadinamasis kiaulių gripas ir lietuvis buvo priverstas praleisti savaitgalį vykusias Graikijos čempionato rungtynes.

Nors iš pradžių buvo abejojama, ar nuo komandos atskirtas L.Kleiza spės pasveikti iki itin svarbių „Olympiacos“ klubui Eurolygos B grupės rungtynių namuose su „Unicaja“, graikų žiniasklaidos duomenimis, lietuvis taisosi greičiau nei prognozuota, tad ketvirtadienį veikiausiai galės padėti savo ekipai.

„Olympiacos“ B grupėje kol kas užima antrą vietą su 4 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais. Tiesa, „Unicaja“ (5 pergalės ir 1 pralaimėjimas) savo sąskaitoje turi vos viena pergale daugiau, todėl graikams rungtynės ketvirtadienį yra puiki galimybė pasivyti lyderius.

Pirmą poros mačą Ispanijoje triuškinama persvara 86:68 laimėjo „Unicaja“ krepšininkai.

L.Kleiza šiame sezone Eurolygoje žaidė 6 reungtynes.  Vidutiniškai aikštelėje praleisdamas po 29 minutes, lietuvis surenka 18,3 taško (antras rezultatas visoje lygoje), sugriebia 7,2 atšokusio kamuolio (ketvirtas rezultatas) ir atlieka 1 rezultatyvų perdavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius