Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 06

Gintaras Krapikas: „Halėje mus palaikę sirgaliai buvo šeštasis žaidėjas“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo treneris Gintaras Krapikas po pergalės Eurolygos rungtynėse su Kazanės „Unics“ sakė nujautęs, kad daug prie pergalės prisidės komandos fanai. Jų skanduotės ir švilpesys sporto halėje, palyginti su didele „Žalgirio“ arenos erdve, skambėjo ypač garsiai.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Su nerimu laukiau rungtynių. Čia daug mano sentimentų, skaudžių ir džiugių atsiminimų. Man buvimas halėje labai padėjo. Daug metų čia praleidau ir tikrai žinau, kad priešininką gniuždo halės atmosfera, kai sirgaliai susitelkia. Šiandien sirgaliai buvo šeštasis žaidėjas“, – kalbėjo G.Krapikas.

Treneriui pritarė ir krepšininkas Artūras Milaknis. „Fanai išties užkūrė pragarą, buvome tiesiog įpareigoti laimėti. „Unics“ komanda labai stipri, gerai parengta Eurolygos varžyboms“, – sakė žaidėjas.

G.Krapikas irgi pasidžiaugė, kad pavyko įveikti stiprų varžovą. „Atlikome gerą darbą gynyboje. Tai buvo raktas į pergalę. Į priekį traukė stebuklingai žaidęs Jamesas Andersonas“, – teigė treneris.

„Unics“ treneris Argiris Pedoulakis negailėjo gerų žodžių žalgiriečiams: „Tai buvo labai kietos rungtynės, matėme daug kontakto tarp žaidėjų. „Žalgiris“ yra energinga komanda, renka daug taškų po krepšiu. Bandėme juos sustabdyti, bet „Žalgirio“ žaidėjai pataikė daug sudėtingų metimų, o mes prastai atakavome nuo baudų linijos.“

„Žalgiris“ įveikė „Unics“ 77:71 (17:17, 23:20, 22:18, 15:16).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius