Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 20

Kursko „Dinamo“ į finalą nepateko

Ketvirtadienį atsakomosiose moterų Europos taurės (EuroCup) krepšinio turnyro pusfinalio rungtynėse Algirdo Paulausko treniruojamas Kursko „Dinamo“ klubas, kuriame žaidžia Sandra Valužytė ir Irena Vizbarienė, svečiuose 39:62 pralaimėjo turkų Stambulo „Galatasaray“ (Turkija) komandai ir nepateko į turnyro finalą.
Europos čempionato biudžetas siekia 1 mln. litų
Pirmose tarpusavio rungtynėse susikrauta 14 taškų persvara „Dinamo“ ekipai nepadėjo. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmąsias rungtynes Kursko krepšininkės prieš savaitę namuose laimėjo tik keturiolikos taškų skirtumu – 61:47. Rezultatyviausiai „Dinamo“ ekipoje žaidė po 8 taškus į šeimininkių krepšį įmetusios Anastasija Bočarova, Sandra Valužytė ir Irena Vizbarienė.

Per 35 minutes S.Valužytė pataikė 3 dvitaškius iš 9, atkovojo ir perėmė po 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, keturis sykius suklydo ir triskart prasižengė.

30 minučių aikštelėje praleidusi Irena Vizbarienė pataikė 4 dvitaškius iš 9, po krepšiais atkovojo 5 ir perėmė 2 kamuolius, blokavo varžovės metimą, trissyk suklydo ir prasižengė du kartus. Nugalėtojų gretose nesulaikoma buvo net 38 taškus pelniusi Seimone Augustus.

Turnyro finale balandžio 2 ir 9 dienomis „Galatasaray“ komanda susigrums su Taranto „Cras Basket“ (Italija) krepšininkėmis, kurios ketvirtadienį išvykoje antrą kartą – 85:75 nugalėjo Maskvos „Dinamo“ (Rusija) ekipą. Pirmąsias pusfinalio rungtynes „Cras Basket“ klubas namuose prieš savaitę laimėjo 76:71.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius