Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 08

Kurtinaitis: Kai kurie „Perlo“ žaidėjai yra vertesni žaisti „Lietuvos ryte“ už dabar esančius ekipoje

Po sunkios Vilniaus „Lietuvos ryto“ pergalės pirmajame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ketvirtfinalio serijos mače prieš kitą sostinės ekipą „Perlą“ šalies čempionus treniruojantis Rimas Kurtinaitis negailėjo karčių žodžių auklėtiniams.
Rungtynių akimirka
R.Kurtinaitį nuvylė kelių „Lietuvos ryto“ krepšininkų žaidimas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aišku, tokio pasipriešinimo nesitikėjome, manėme, kad viskas bus paprasčiau. Tačiau iš tokios komandos, kurioje žaidžia būsimi „Lietuvos ryto“ žaidėjai, galima tikėtis visko. Jie yra jauni, praktiškai jau viena koja „Lietuvos ryte“ ir mes tai pastebime. Džiaugiuosi, kad jie nori įrodyti, ko iš tikrųjų yra verti“, – po sunkios pergalės prieš Vilniaus „Perlą“ oficialiai Lietuvos čempionų svetainei internete sakė „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris R.Kurtinaitis.

„Kai kurie „Perlo“ žaidėjai yra vertesni žaisti „Lietuvos ryte“ nei žaidėjai, dabar esantys „Lietuvos ryte“. Tai niekam nėra paslaptis. Jeigu mes ir toliau taip atrodysime, turiu omenyje keletą žaidėjų, tai po sezono padarysime išvadas, nes šiuo metu mes rungtyniaujame su šešiais žaidėjais. Kaip teigia Serbijos medikai, Milko Bjelica dėl skilusio kojos kaulo negalės rungtyniauti šešias savaites. Tačiau kol kas nežinau, nuo kada jos prasidėjo: ar nuo skausmų pradžios, ar nuo rengteno nuotraukos padarymo, bet tai tik medicininiai aspektai. Tikiuosi, jei pateksime į LKL finalą, jis mums jau galės kiek nors padėti. Aronas Baynesas yra stipriai išsisukęs čiurną, bet žinome, koks australas pakantus skausmui, tad kitą savaitę jau turėtume matyti jį treniruotėse. Artūras Jomantas nerungtyniaus dar apie savaitę, nes yra patempti kryžminiai raiščiai, sumuštas kelis. Jomantas ir Baynesas yra pavyzdžiai kitiems komandos žaidėjams savo pakantumu skausmui, galintys žaisti ir be kojos, ir be rankos“, – ironizavo R.Kurtinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius