Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 23

Laiko aikštėje netekęs Mindaugas Kuzminskas: Aleksandrui Trifunovičiui mano žaidimas neįtiko

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Mindaugas Kuzminskas pradeda pamiršti, ką reiškia oficialių varžybų skonis. Per paskutinį mėnesį jis aikštėje per rungtynes iš viso praleido kiek mažiau nei 4 minutes. Vienu perspektyviausių šalyje laikomo puolėjo žaidimo laikas ėmė mažėti po to, kai komandą papildė du jo pozicijos žaidėjai – Dainius Šalenga ir Reevesas Nelsonas, rašo „BasketNews.lt“.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Asmeninio arch. nuotr.

Abu jie prie Kauno „Žalgirio“ prisijungė tarpušvenčiu ir po to M.Kuzminskas buvo išstumtas iš „Žalgirio“ rotacijos.

Per paskutines šešerias rungtynes jis net keturis kartus buvo neregistruotas, o kai žaidė, aikštėje praleisdavo minimaliai laiko – dvikovoje su Vilniaus „Lietuvos rytu“ – vos 1 minutę ir 58 sekundes, o mače su Maskvos srities „Chimki“ – vos 1 minutę ir 43 sekundes.

„Žaisti aš visada pasiruošęs, tik gaila, kad taip neatrodo mūsų treneriui“, – prieš ketvirtadienio mačą su Tel Avivo „Maccabi“ BasketNews.lt radijo laidai pareiškė M.Kuzminskas.

Šeštadienį jis vėl nebuvo registruotas dvikovai su Žemutinio Naugardo „Nižny Novgorod“ ir praleido jau ketvirtas rungtynes 2012 metais.

Neoficialiai kalbama, kad M.Kuzminsko nemėgsta vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius. Dar dirbdamas Vilniaus „Lietuvos ryte“ jis nerasdavo laiko Simui Buterlevičiui, Jonui Valančiūnui ar Arvydui Šikšniui, o ne per seniausiai kitos komandos ieškotis pasiūlė ir Kuzminskui.

„Vieniems treneriams labiau patinka vienokie žaidėjai, kiti vertina kitokio stiliaus žaidėjus. Sezono pradžia man atrodė visai nebloga. Pratęsiau sutartį su „Žalgiriu“ ir, atrodo, tiek Lietuvos, tiek VTB Vieningoje lygoje žaidžiau visai neblogai, – BasketNews.lt radijo laidai kalbėjo M.Kuzminskas. – Buvau vienas naudingiausių krepšininkų, bet tada į komandą atėjo Trifunovičius, kuriam mano žaidimas neįtiko ir kol kas dažniau rungtynes stebiu iš šalies. Tikiuosi, kad treniruotėse įrodysiu, jog galiu žaisti.“

22 metų 205 cm ūgio M.Kuzminskas iki naujųjų metų Eurolygoje vidutiniškai žaisdavo po 9,4 minutes, LKL – beveik po 18 minučių, o VTB Vieningoje lygoje – po 14,2 minutes.

Dabar jis komandos draugus stebi net neapsirengęs sportinės aprangos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius