-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 20

Lietuvos krepšininkės tapo pūgos įkaitėmis

Pūga sužlugdė Klaipėdos moterų krepšinio komandos „Lemminkainen“ kelionę į Kanarų salas, kur antradienį Lietuvos vicečempionės turėjo susikauti su Las Palmaso „Gran Canaria“ (Ispanija) klubu. Su keliais persėdimais ketinusios skristi klaipėdietės pirmadienio vakarą įstrigo Londone, akimirką pavėlavusios į lėktuvą, kuriuo būtų pasiekusi atogrąžų salas.
Aušra Naidėnienė
Aušra Naidėnienė / LMKL nuotr.
Temos: 2 Eurolyga Pūga

Klubo prezidentė Ramunė Kumpienė neslėpė, kad nemažų finansinių nuostolių patyrusioms lietuvėms liko minimalios viltys laiku spėti į atsakomąjį Europos taurės šešioliktfinalio susitikimą, praneša portalas „Delfi“.

„Dabar laukiame sprendimo, ar dar pasieksime savo tikslą, ar nebe. Bilietų į Gran Kanariją ir visą Ispaniją jau tikrai nebėra. Situacija – visai bloga“, – neslėpdama apmaudo telefonu iš Didžiosios Britanijos sostinės pasakojo R.Kumpienė.

Klaipėdietes sulaikė dėl pūgos vėlavęs skrydis iš Rygos į Londono Stanstedo oro uostą. Pastarąjį krepšininkės galiausiai pasiekė, tačiau lėktuvas į Kanarų salas išskrido prieš pat nosį.

Dabar Lietuvos krepšininkėms gresia pralaimėjimas rezultatu 0:20. Nebent pavyktų susitarti su varžovėmis ir nukelti varžybas, tačiau šansų, kad pavyks, beveik nėra.

Primename, kad namuose varžovėms klaipėdietės nusileido rezultatu 58:68. Atsakomasis mačas Las Palmase turėjo vykti antradienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius