-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 29 /23:27

„Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Džikičius: „Įpraskite, kad per rungtynes panaudosiu 11 žaidėjų“

Pirmąją pergalę prie Vilniaus „Lietuvos ryto“ vairo oficialiose rungtynėse iškovojęs Aleksandras Džikičius džiaugėsi auklėtinių darbštumu ir pasiaukojimu. Serbas pridūrė, jog galutinis mačo prieš Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija) rezultatas – 83:64 – neatspindi tikrosios kovos.
Rungtynių akimirka
Aleksandras Džikičius / BFL nuotr.

A.Džikičius po rungtynių pratęsė mandagią tradiciją padėkoti žiniasklaidos atstovams už tai, kad jie susirinko. Strategas iš Serbijos dėkojo auklėtiniams už pergalę, tačiau pabrėžė, jog kova buvo labai sunki.

„Mes laimėjome, tačiau skaičiai švieslentėje neparodo to, kas vyko aikštėje. Tie, kas nematė šių rungtynių, gali galvoti, jog mes varžovus įveikėme labai lengvai. Visgi aikštėje dirbome labai sunkiai. Jautėmė spaudimą, nes žaidėme tarp savų žiūrovų ir privalėjome nugalėti. Sveikinu savo komandą, savo žaidėjus ir varžovus. Jie turi talentingą komandą“, – kalbėjo A.Džikičius.

„Linkime „Lietuvos rytui“ patekti į Eurolygą ir sėkmingai sužaisti šį sezoną. Iki ketvirtojo kėlinio kova buvo apyligė, mes laikėmės, tačiau lemiamame ketvirtyje mums pritrūko patirties. Manau, kad tai buvo pagrindinė nesėkmės priežastis. Varžovai galėjo panaudoti daug žaidėjų, nes turėjo solidžią persvarą, tačiau galutinis rezultatas neatspindi tikrojo mūsų pajėgumo ir žaidimo“, – po rungtynių sakė „Budučnost“ treneris Dejanas Radonjičius.

Varžovų strategas atsisakė komentuoti teisėjų darbą ir neatsakė į klausimą, kodėl jo auklėtiniai mače rinkosi tiek daug techninių ir nesportinių pražangų.

Nugalėtojų treneris A.Džikičius atskleidė, kad viena iš jo filosofijų – maksimaliai išnaudoti savo žaidėjų pajėgas: „Įpraskite, kad per rungtynes panaudosiu 11 žaidėjų. Tai bus ir ateityje. Tikiu energija ir manau, ji yra labai svarbi.“

Eurolygos atrankos pusfinalio rungtynes „Lietuvos rytas“ ir „Cibona“ žais šeštadienį 19.45 val.
A.Džikičius sakė, kad trenerių štabas dar turės laiko išanalizuoti būsimų priešininkų žaidimą.

„Matėme keletą „Cibona“ ekipos rungtynių vaizdo įrašų ir šios dienos jų susitikimą. Varžovai turi keletą žaidėjų, kuriuos privalėsime sustabdyti. Kita vertus, ir mes jiems sukelsime problemų su savo sudėtimi“, – tikino A.Džikičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius