Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 06

LKL čempionate dar vieną pergalę šventė „Žalgiris“

Šeštadienį sužaistos dvejos Lietuvos krepšinio lygos čempionato rungtynės. Lyderiai Kauno žalgiriečiai iškovojo jau septintą pergalę iš eilės. Beje, jie nugalėjo Vilniaus „Perlą“, kuris patyrė jau penktą pralaimėjimą.
LKL 2010
LKL 2010

Jau pirmame kėlinyje kauniečiai atitrūko ir, galima sakyti, nulėmė susitikimo baigtį. Įpusėjus dvikovai „Žalgiris“ pirmavo 19 taškų, o galutinis rungtynių rezultatas – 104:63. Kauniečių ekipoje žaidimo laiką dalijosi visi žaidėjai, o rezultatyviausias buvo T.Delininkaitis, surinkęs 16 taškų, po 13 pelnė M.Kalnietis ir M.Kuzminskas. Vilniečių klube pasižymėjo E.Lengvinas – 15 taškų.

Žalgiriečiai tvirtai pirmauja turnyro lentelėje, jie turi jau 7 pergales, o pagrindiniai jų varžovai, „Lietuvos ryto“ krepšininkai kol kas žaidė ir laimėjo 4 susitikimus.

Antrosios šeštadienio rungtynės buvo kur kas atkaklesnės. Ketvirtą pergalę pavyko į savo sąskaitą įsirašyti Utenos „Juventus“ kolektyvui. Uteniškiai namuose 65:62 įveikė Panevėžio „Techasą“, kuris yra 9–oje vietoje: Aukštaitijos sostinės komanda turi 2 pergales ir jau 3 pralaimėjimus.

„Juventus“ pranašumą įgijo antrame kėlinyje. Po ilgosios pertraukos žaidimas tapo lygesnis, o per 10 paskutinių minučių jau dominavo svečiai. Tačiau šeimininkai nebeišleido pergalės iš rankų.

Rezultatyviausias nugalėtojų ekipoje buvo pastaruoju metu itin sėkmingai žaidžiantis A.Kieža, jis pelnė 24 taškus, atkovojo 20 kamuolių ir surinko 46 naudingumo balus.

„Techaso“ gretose sėkmingiausiai žaidė E.Ežerskis, surinkęs 17 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius