-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 22

LKL finalo pirmosiose rungtynėse triumfavusio „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis: „Užčiaupėm visus skeptikus“

Pergalingai triumfavusio Klaipėdos „Neptūno“ džiaugsmas po rungtynių buvo sunkiai pažabojamas. Istorine pergale klaipėdiečiai tiesiog sudrebino Lietuvos krepšinio lygą. Po varžybų žurnalistams komentuodami rungtynių rezultatą, abiejų komandų treneriai neslėpė nesitikėję tokios rungtynių baigties.
Kazys Maskvytis
Kazys Maksvytis

Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis: „Didžiuojuosi savo komanda ir tuo, kad užčiaupėme visus skeptikus, kurie sakė, kad „Žalgiris“ laimės 4:0. Džiaugiuosi, kad komanda įmetė du tritaškius, ypatingai antrojoje dalyje laikėsi drausmės gynyboje. Mūsų žaidimas tik gerėjo ir ypatingai, kai persvėrėme rezultatą. Laimėjome pirmas rungtynes, bet ne karą. Pasidžiaugsime ir kovosime toliau. „Žalgiris“ po pirmosios dalies jautėsi užsitikrinęs pergalę ir tai juos per daug atpalaidavo. Be to, jie turėjo ilgesnę pertrauką. Kartais tai padeda, o kartais išmuša iš varžybų ritmo“.

Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas: „Pasirodė, kad visos prognozės ir spėliojimai yra nieko verti. Kadangi serija ilga, apie savo klaidas pasakoti nenoriu. Mes jas žinome ir koreguosime. O priežasčių, kodėl pralošėme,  gali būti dešimt ir visos juos juokingos. Taip neturi būti, nebuvome ta komanda, kuri buvo per pusfinalio rungtynes. Mes reguliarųjį sezoną klaipėdiečiams jau du kartus pralaimėjome. Čia su ta favoritų našta ne vienas yra pralošęs“.

Fortūną klaipėdiečiams palenkti į savo pusę, matyt, padėjo ir simbolinis buvusių „Neptūno“ žaidėjų – Eurelijaus Žukausko ir Arvydo Macijausko pagerbimas. Jų  marškinėliai prieš varžybas buvo pakelti į „Švyturio“ arenos palubes.

Arvydas Macijauskas
Arvydas Macijauskas

„Smagu, kad prisimena ir dar taip gražiai pagerbia – iškeldami marškinėlius. Labai sujaudino toks komandos poelgis. Nemaniau, kad jai pavyks taip „Žalgirį“ prispausti. Tikrai nesitikėjau tokių įtemptų rungtynių, o juo labiau tokios jų baigties“, – rungtynių rezultatus vertino A.Macijauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius