Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 10

LKL ima pavyzdį iš NBA: Tauras Jogėla įspėtas už žurnalisto įžeidinėjimą

Naujieji Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vadovai užsimojo pagerinti lygos įvaizdį ne tik žodžiais, bet ir darbais. Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkui Taurui Jogėlai už žurnalistui skirtus įžeidinėjimus skirtas griežtas įspėjimas. LKL siunčia aiškią žinią žaidėjams, treneriams ir komandų vadovams – tolerantiškai bendrauti su žiniasklaida ir sirgaliais, populiarinti lygos vardą bei gerbti vieniems kitus.
Tauras Jogėla
Tauras Jogėla / Aliaus Koroliovo/15 min.lt nuotr.

Pateikiame LKL interneto svetainėje publikuotą tekstą apie nuobaudą T.Jogėlai:

2014 metų spalio 9 dieną oficialiame BEKO-LKL interneto puslapyje buvo paviešintas žurnalisto Erildo Budraičio straipsnis apie krepšininką Taurą Jogėlą. Krepšininkas po rungtynių su „Šiauliais“ viešoje erdvėje netinkamai bendravo su masinių informacijos priemonių atstovu E.Budraičiu.

T.Jogėla žemindamas šio asmens garbę ir orumą, žeisdamas žurnalisto, „Pieno žvaigždžių“ klubo ir pačios lygos reputaciją pažeidė BEKO-LKL 2014/2015 metų čempionato nuostatų 19.3 straipsnį.

Todėl, vadovaujantis BEKO-LKL čempionato nuostatų 19.5 straipsniu Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšinio komandos žaidėjui Taurui Jogėlai skiriamas griežtas įspėjimas.

BEKO-LKL vadovybė netoleruoja ir ateityje netoleruos panašių veiksmų. Pasikartojus minėtam pažeidimui, žaidėjas bus baudžiamas pagal BEKO-LKL čempionato nuostatų straipsnį 30.8 (bauda nuo 1000 Lt iki 5000 Lt).

Šis BEKO-LKL sprendimas taip pat yra ir ženklas kitiems oficialiems lygos asmenims: žaidėjams, treneriams ir komandų vadovams, tolerantiškai bendrauti su žiniasklaida ir sirgaliais, populiarinti lygos vardą bei gerbti vieni kitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius