Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 28

Milenko Tepičius: „Grįžti į Eurolygą svarbu ne tik man, tačiau ir visam „Lietuvos ryto“ klubui“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo naujokas Milenko Tepičius oficialioje Eurolygos internetinėje svetainėje rašo blogą.
Milenko Tepičius
Milenko Tepičius / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Sveiki, Eurolygos gerbėjai! Esu Milenko Tepičius iš „Lietuvos ryto“ klubo, kuris jau antradienį pradės pasirodymą Eurolygos atrankoje. Jau baigiame pasiruošimą sezonui. Jis man buvo kiek kitoks, nes nežaidžiau rinktinėje. Kita vertus, turėjau daugiau laiko kuo geriau pasiruošti svarbiam sezonui.

Pirmasis tikslas – patekti į Eurolygą. Atrankos turnyras bus labai sunkus. Turime nedidelį pranašumą, nes žaidžiame namie. Vis dėlto mums dar reiktų susižaidimo. Pavyzdžiui, treneris Dirkas Bauermannas ir gynėjas Renaldas Seibutis dalyvavo Europos čempionate.

Pirmajame etape žaisime su VEF. Bus nelengva. Reikės žaisti savo žaidimą ir negalvoti apie kitus galimai būsimus atrankos mačus. Tai mums bus svarbiausios sezono rungtynės. VEF turi gerą sudėtį. Tiesa, kaip ir visos kitos šešios turnyro komandos.

Paskutinį kartą Eurolygoje žaidžiau 2011 metais. Tuomet finale su Atėnų „Panathinaikos“ įveikėme Tel Avivo „Maccabi“. Tapti čempionu – šaunu. Taip pat smagu turėti galimybę grįžti į šį turnyrą. Eurolygoje žaidžiau penkerius metus. Man labai patiko. Bet grįžti į Eurolygą svarbu ne tik man, tačiau ir visam „Lietuvos rytui“.

„Lietuvos ryto“ sirgaliams galiu pažadėti, kad visas 40 minučių kausimės dėl savo tikslo. Neabejoju, kad jie ateis mūsų palaikyti. Kaip ir visada tai daro. Nekantrauju, kada žaisiu jų akivaizdoje. Jie tikrai mums padės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius