-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 18

Mindaugas Lukošius: „Neįsivaizduoju, kaip išnaudoti Andreasą Glyniadakį, todėl vilniečiams reiks žaisti žemesniu penketu“

Alytaus „Dzūkijos“ treneris Mindaugas Lukošius, kaip ir Prienų strategas Virginijus Šeškus, Lietuvos krepšinio lygos dviejų stipriausių ekipų akistatos favoritu vadina namie žaisiantį Vilniaus „Lietuvos rytą“. Jo nuomone, prie to turės prisidėti šio klubo trenerio asistentai.
Mindaugas Lukošius
Mindaugas Lukošius / „SportoTv.lt“ nuotr.

„Kadangi vilniečiams nenusisekė Eurolygos sezonas, jie savo pranašumą bandys įrodyti LKL pirmenybėse. Proga gera, nes „Lietuvos rytas“ žais namie", – sakė M.Lukošius.

Daugelis krepšinio ekspertų išskiria galingesnę „Žalgirio“ aukštaūgių liniją. M.Lukošius sutinka su tuo, kad vilniečių treneriai turės ieškoti išeities.

„Jie paprasčiausiai turės žaisti žemesne sudėtimi. Pavyzdžiui, aš neįsivaizduoju, kaip teigiamai galima išnaudoti Andreasą Glyniadakį, todėl jo vietą aikštėje turi užimti arba Darius Songaila, arba Juanas Palaciosas. Aišku, D.Songailai žaisti 40 minučių per sunku, todėl vidurio puolėju turės žaisti J.Palaciosas.

Be to, manau, kad tai dar nebus Aleksandro Petrovičiaus įtaka – tai labiau bus D.Adomaičio ir A.Gronskio rekomendacijos. Man atrodo, kad A.Petrovičius tų rekomendacijų klausys", – savo įžvalgas dėstė alytiškių treneris.

Pakalbinus 4 LKL komandų trenerius, 2.5: 1.5 priekyje „Lietuvos rytas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius