Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 09

„Montepaschi“ treneris Pianigiani nenusiteikęs nuolaidžiauti „Žalgiriui“

Priešingai nei Kauno „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas, jo oponentas Sienos „Montepaschi“ (Italija) treneris Simone Pianigiani jau gali leisti sau prabangą nesukti galvos dėl patekimo į „Top-16“ etapą.
Vadovaudamas „Montepashi“ komandai S.Pianigiani prieš „Žalgirį“ yra kovojęs keturis kartus. Tris iš tų mūšių italas laimėjo
Pirmąją akistatą su „Žalgiriu“ S.Pianigiani auklėtiniai Sienoje laimėjo triuškinama persvara 64:84 / „Scanpix“ nuotr.

Penkias pergales per šešerias A grupės rungtynes iškovoję Italijos čempionai dar nėra užsigarantavę vietos kitame etape, tačiau nustumti „Montepaschi“ žemiau nei ketvirta grupės vieta jau tikriausiai gali tik stebuklas.

„Ketvirtadienio rungtynėse su „Žalgiriu“ mums nebus svarbu galvoti apie patekimą į „Top-16“ etapą“, – oficialiai Eurolygos svetainei neslėpė S.Pianigiani.

Ir nors jo varžovai ketvirtadienį bus visiškai priešingoje padėtyje, nuolaidžiauti Kauno „Žalgirio“ krepšininkams 40-metis strategas nebuvo linkęs.

„Per kiekvienas rungtynes turime tobulėti ir gerinti savo žaidimą, kad prieš kitą Eurolygos etapą įgytume kuo didesnį pasitikėjimą savo jėgomis. Tokios rungtynės svečiuose mums bus puikus išbandymas“, – dėstė S.Pianigiani.

Anot jo, prieš dvikovą Kauno sporto halėje papildomos motyvacijos auklėtiniams nereikia.

„Visi žino, kokia atmosfera būna Kauno sporto halėje. Gerbiame „Žalgirį“ ir esame labai motyvuoti. Žaisime su komanda, kuri garsėja giliomis tradicijomis, turi daugybę puikių patyrusių žaidėjų. Likę žaidėjai yra jaunesni, tačiau labai talentingi“, – pagyrų ketvirtadienio varžovams negailėjo „Montepaschi“ treneris.

Komandos strategui pritarė Nikas Zisis. „Žinome, jog „Žalgiryje“ žaidžia daug svarbių žaidėjų, ir jaučiame didžiulę pagarbą jiems. Neabejojame, kad ketvirtadienį Kaune mūsų laukia labai sunkios varžybos, nes „Žalgiriui“ reikia pergalės kovojant dėl ketvirtos grupės vietos“, – teigė „Montepaschi“ legionierius iš Graikijos.

„Savaitgalį žalgiriečiai VTB Vieningojoje lygoje sugebėjo įveikti CSKA ir tai jiems tik pridėjo pasitikėjimo. Tačiau mums visos varžybos yra svarbios ir todėl ketvirtadienį stengsimės iškovoti pergalę“, – prisipažino N.Zisis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius