Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 12

„Neptūnas“ pasirašė sutartį su Raimundu Daniu

Klaipėdos „Neptūno“ komanda toliau tęsia komandos komplektaciją naujam sezonui. Šiomis dienomis klaipėdiečiai pasirašė sutartį su 25-erių metų 198 cm ūgio lengvuoju puolėju Raimundu Daniu.
Raimundas Danys
Raimundas Danys / kkneptunas.lt nuotr.

Šis Telšiuose gimęs šoklusis krepšininkas su „Neptūnu“ suderėjo 2 metų sutartį (pagal formulę 1+1). Raimundas LKL čempionatuose yra žaidęs Kauno, Marijampolės ir Palangos komandose. Pernai jis atstovavo „Naglio“ ekipai, kurioje per 28 žaidimo minutes pelnydavo po 11 tšk., atkovodavo po 5,8 kamuolio.

R.Danys papildė „Neptūno“ jaunųjų tėvelių gretas, nes su žmona Renata augina penkių mėnesių dukrytę. Šią vasarą „Neptūno“ komandoje atžalų jau susilaukė M.Mažeikos ir A.Bruninšo šeimos.

„Jei atvirai, tai „Neptūno“ kvietimas prisijungti prie komandos nenustebino. Dar praėjusio sezono metu vyko pokalbiai. Tuo metu turėjau sutartį su Palangos komanda ir nutarėme, kad prie derybų sugrįšime vasarą. Kaip matote, esu jau „Neptūno“ žaidėjas ir čia planuoju žaisti tikrai ne vienerius metus. – po sutarties pasirašymo pasakojo R.Danys. – Šią savaitę turėjome keletą treniruočių, kurių metu, treneris P.Juodis rinkosi žaidėjus į jam trūkstamas pozicijas. Pirmieji įspūdžiai, kad tikrai turėtume būti komanda, kuri bus „kietas riešutėlis“ visiems varžovams.“

Šia sutartimi „Neptūnas“ dar nebaigė komandos komplektacijos. Iki pirmujų naujojo sezono treniruočių (rugpjūčio 15 d.) komandą turi papildyti vienas ar keli priekinės linijos žaidėjai.

Naujam sezonui su komanda treniruotis pradės šie neptūniečiai: Evaldas Dainys, Martynas Mažeika, Mindaugas Stašys, Julius Žurna, Marius Runkauskas, Mindaugas Girdžiūnas, Tadas Maželis, Raimundas Danys, Modestas Kumpys, Simas Galdikas, Artūras Bruninšas. Dėl šeimyninių aplinkybių Lukas Bonneris prie komandos prisijungs kiek vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius