-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 10

Osvaldas Kurauskas: „Sunku net įsivaizduoti, kaip mes dabar jaučiamės“

Ketvirtadienį Barselonoje buvo ištraukti būsimo Eurolygos sezono burtai, suskirstę 24 komandas į keturias grupes. Pirmą kartą tokio rango kovų ragausiantis Klaipėdos „Neptūnas“ pateko į D grupę. Komandos generalinis direktorius Osvaldas Kurauskas Eurolygos oficialiam puslapiui teigė, jog labai džiaugiasi šiuo dideliu žingsniu Klaipėdos klubo istorijoje. Savo nuomones pateikė ir kitų D grupės komandų atstovai.
„Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas
„Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

„Sunku net įsivaizduoti, kaip mes dabar jaučiamės. Mes esame dėl krepšinio pamišusi tauta, mes visada užpildome savo areną, kuri buvo pastatyta 2011 metų Europos krepšinio čempionatui. Žinoma, mums tai yra didžiulis žingsnis pirmyn. Turint galvoje, kad šiemet yra penkiasdešimtosios klubo metinės, mes pasiekėme labai daug per pastaruosius dvejus metus. Šis įvykis yra labai reikšmingas mūsų klubui, miestui bei šaliai.

Mūsų D grupė yra sunki, visos komandos yra geros. Bet tai Eurolyga, turinti geriausias komandas žemyne. Mes turime pasiruošti tinkamai atstovauti savo klubui, miestui ir šaliai“, – Eurolygos oficialiai svetainei teigė Klaipėdos „Neptūno“ generalinis direktorius Osvaldas Kurauskas.

Klaipėdiečiams teko D grupė, kurioje jie susitiks su graikų Pirėjo „Olympiakos“, ispanų Valensijos „Basket“ bei Vitorijos „Laboral Kutxa“, turkų Stambulo „Galatasaray“ ir serbų Belgrado „Crvena Zvezda“.

Turint galvoje, kad šiemet yra penkiasdešimtosios klubo metinės, mes pasiekėme labai daug per pastaruosius dvejus metus. Šis įvykis yra labai reikšmingas mūsų klubui, miestui bei šaliai.

Grupės favoritais laikomo Pirėjo „Olympiakos“ treneris Georgios Bartzokas buvo atsargus. Jis išskyrė ir tai, jog klaipėdiečiai yra iš krepšinį mylinčios valstybės.

„Jei norime padiskutuoti apie mūsų grupę, turėtumėme palaukti, kol visos komandos pabaigs komplektacijos darbus. Mūsų grupėje yra gilias krepšinio tradicijas turinčios Valensijos „Basket“ ir Vitorijos „Laboral Kutxa“. Stambulo ir Belgrado klubai įdeda daug pastangų, jog taptų nepalankiais varžovais bet kuriai komandai ir taip pat susitiksime su Klaipėdos „Neptūnu“, kuris yra iš dėl krepšinio pamišusios šalies“, – apie grupes komandas šnekėjo G. Bartzokas.

Valensijos „Basket“ klubo generalinis direktorius Angelis Fracisco Martinezas teigė, jog grupė nėra lengva.

„Sunki grupė! Nėra nei vienos komandos, kuri žaidė praėjusio sezono finaliniame ketverte, bet „Olympiakos“ ir „Galatasaray“ pritrūko visai nedaug, jog ten patektų. Žinome kokia gera Ispanijos komanda yra „Laboral Kutxa“. Su „Crvena Zvezda“ susitikome praėjusių metu Europos taurės pusfinalyje. Mes pasiruošę varžytis Eurolygoje“, – sakė Valensijos klubo direktorius.

Stambulo ir Belgrado klubai įdeda daug pastangų, jog taptų nepalankiais varžovais bet kuriai komandai ir taip pat susitiksime su Klaipėdos „Neptūnu“, kuris yra iš dėl krepšinio pamišusios šalies

Tuo tarpu, Belgrado „Crvena Zvezda“ klubo atstovai burtais liko patenkinti.

„Džiaugiamės savo grupe. Turėsime įdomių rungtynių Belgrade. Mūsų sirgaliams tai labai patiks ir negalime sulaukti sezono pradžios. Šiemet bus šiek tiek lengviau, nes nebesame turnyro debiutantai. Norime dėti žingsnį į priekį ir pasiekti geriausiųjų šešioliktuką. Kaip ir praėjusiais metais mėgausimės žaidimu Eurolygoje“, – teigė serbų klubo generalinis direktorius Davoras Ristovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius