-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 09 24

„Neptūno“ naujokas Michailas Anisimovas prapuolė Ukrainoje – klubas svarsto jį keisti

Klaipėdos „Neptūno“ klubui pirmąją naujojo LKL sezono dieną iškilo nenumatytos problemos. 29 metų 214 cm ūgio „centras“ Michailas Anisimovas negrįžta iš gimtosios Ukrainos, o klubas negali su juo susisiekti.
Nenadas Krstičius ir Michailas Anisimovas
Nenadas Krstičius ir Michailas Anisimovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kijeve gimęs ir Ukrainos bei Lietuvos pilietybes turintis krepšininkas į „Neptūną“ atvyko po penkių sezonų „Budivelnyk“ klube. Klaipėdos klube aukštaūgis buvo žaidęs 2006-2007 m.

Nors M.Anisimovui komandoje buvo numatyta svarbi pagrindinio vidurio puolėjo pozicija, tačiau žaidėjas pradingo. Anot „Neptūno“ trenerio Kazio Maksvyčio, dėl šeimyninių reikalų į Ukrainą išvykęs krepšininkas pradingo.

Anot „Neptūno“ trenerio Kazio Maksvyčio, su šeimyniniais reikalais į neramumų draskomą Ukrainą išvykęs krepšininkas pradingo.

„Lyg ir komandą buvome sukomplektavę 100 procentų, tačiau dabar nerimą kelia Michailo Anisimovo išvykimas į Ukrainą. Jis teigia, kad tai turėjo padaryti dėl šeimyninių problemų, tačiau nieko per daug nepaaiškino. Gali būti, kad jis nebegrįš ir reikės ieškoti naujo pagrindinio vidurio puolėjo“, – dienraščiui „Vakarų ekspresas“ sakė K.Maksvytis.

Anot trenerio, gali būti, kad M.Anisimovą ekipoje pakeis legionierius: „Jau viena akimi dairomės, kas galėtų jį pakeisti. Gali būti, kad dar turėsime vieną amerikietį.“

2013–2014 metų sezone Eurolygoje su „Budivelnyk“ žaidęs M.Eurolygoje per 17 minučių, vidutiniškai įmesdavo po 3,4 taško ir sugriebdavo po 3 kamuolius.

LKL sezoną „Neptūnas“ trečiadienį 19 val. namuose pradeda su Alytaus „Dzūkija“. Pirmosios Eurolygos rungtynės – spalio 15-ąją išvykoje su Vitorijos „Laboral Kutxa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius