Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 16 /18:32

„Nevėžio“ – „Mažeikių“ mačas nukeltas dėl, kaip įtariama, sutartos baigties

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) savo interneto svetainėje pranešė intriguojančią ir skandalingą naujieną – įtariama, kad susitarta dėl Kėdainių „Nevėžio“ ir „Mažeikių“ rungtynių baigties. Dėl šios priežasties mačas nukeliamas. Tai pirmasis toks atvejis LKL pirmenybių istorijoje.
Kėdainių „Nevėžis“- lažybų skandalo sukūryje.
„Nevėžio“ žaidėjai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Papildyta 18:30 val.: Kaip praneša krepšinio naujienų portalas basketnews.lt, ketvirtadienį ryte įvairiose lažybų kontorose šiose rungtynėse pergalė buvo prognozuojama „Nevėžiui“, tačiau vėliau viskas apsivertė. Jų galimybės laimėti galiausiai vertintos tik 2,70 koeficientu, o vėliau šios rungtynės iš lažybų pasiūlos iš viso išimtos. Pranešama, kad lažybų bendrovėse už šį mačą buvo pastatytos net 15 kartų didesnės sumos nei statoma per Eurolygos rungtynes.



Gavus Lošimų priežiūros tarnybos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos raštą bei vidinės informacijos, Lietuvos krepšinio lyga informuoja, jog dėl galimai sutarto susitikimo baigties yra nukeliamos LKL čempionato rungtynės Nr. 198 „Nevėžis“ – „Mažeikiai“.

Lietuvos krepšinio lyga vykdys vidinį tyrimą, po kurio paaiškės šių rungtynių data ir laikas. Daugiau informacijos pateiksime artimiausiu metu.

„Bet kokia informacija ir įtarimai, jog mūsų čempionato rungtynės gali būti parduotos ar kitaip klastojamas jų rezultatas, yra tiriama ir mes jos tikrai nepraleisime pro akis. Jeigu paaiškėtų, jog klubai yra įsivėlę į lažybas, lyga bus negailestinga ir jiems grės rimtos baudos ir diskvalifikacijos“, – LKL.lt puslapiui teigė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius