Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 08

Oficialu: Sonny Weemsas vienam sezonui iš „Raptors“ keliasi į „Žalgirį“

Į naująją areną žengianti Kauno „Žalgirio“ komanda kitą sezoną savo gretose turės žaidėją iš NBA. Lietuvos čempionų klubas sudarė vienerių metų sutartį su amerikiečiu Sonny Weemsu, skelbia Zalgiris.lt.
Sonny Weemsas
Sonny Weemsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gynėjo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti krepšininkas Kaune praleis visą sezoną, nepaisant kada pasibaigs NBA lygą kaustantis lokautas. 

Šiandien 25-ąjį gimtadienį švenčiantis S.Weemsas praėjusį sezoną rungtyniavo Toronto „Raptors“ ekipoje, kurioje žaidžia ir lietuvis Linas Kleiza. 198 cm ūgio amerikietis beveik pusę iš 59 sužaistų rungtynių pradėjo starto penkete ir per aikštėje vidutiniškai praleidžiamas 24 minutes pelnydavo po 9,2 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Savo karjerą stipriausioje pasaulio lygoje S.Weemsas pradėjo Denverio „Nuggets“ komandoje, kuomet 2008 metų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 39-uoju numeriu. Po metų jis buvo išmainytas ir greitai atrado savo vietą Toronto „Raptors“ ekipoje , kurioje rungtyniavo du sezonus.

Sudarant sutartį su S.Weemsu, joje buvo įtrauktas punktas, kad net ir pasibaigus NBA lokautui krepšininkas neiškeliaus į JAV, o liks Kaune. Tai buvo vienas „Žalgirio“ vadovų prioritetų, ieškant žaidėjų iš NBA.

Kauno komandos vadovai taip pat paneigė neseniai Kanados ir mūsų šalies žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją, kad vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius krepšininkas uždirbs apie 1 mln eurų. „Tokių algų niekada nemokėjome ir nemokėsime“, – patikino klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius