Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 18

Omaras Cookas apie rungtynių emocijas: „Buvau pametęs galvą, nes nekenčiu pralaimėti“

Aštuonios pergalės iš eilės – tokią seriją šio sezono oficialiose rungtynėse jau yra pasiekę Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai. Aštuntoji pergalė – ypač saldi, Eurolygos starte įveikta Atėnų „Panathinaikos“. Vilniaus komandos įžaidėjas Omaras Cookas teigė, kad nebuvo galima tikėtis geresnės Eurolygos pradžios.
Omaras Cookas
Omaras Cookas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Po mačo amerikietis išskyrė ypač gerą komandoje vyraujančią atmosferą, dėl kurios žaisti yra žymiai lengviau: „Šiuo metu ekipoje yra puiki atmosfera, todėl žaisti mums lengva. Visi vieni kitais pasitikime ir puikiai sutariame“.

– Ar paskutinis metimas ketvirtajame kėlinyje buvo pagal planą?  – 15min.lt po mačo paklausė O.Cooko.

– Planas buvo, kad aš iki pat rungtynių laiko pabaigos laikysiu kamuolį savo rankose – taip, tai nebuvo geras metimas. Pagrindinė užduotis buvo padaryti, kad mūsų metimas būtų paskutinis ir bet kuriuo atveju jie nebeturėtų galimybės atakai.

– Kokios pagrindinės pergalės priežastys?

– Kietas žaidimas, kova gynyboje. Žinojome, kad gynyboje reikės dirbti daug ir sunkiai. Taip pat – komandinis žaidimas, visi žaidėjai padėjo skirtingais momentais. Šiuo metu ekipoje yra puiki atmosfera, todėl žaisti mums lengva. Visi vieni kitais pasitikime ir puikiai sutariame.

– Rungtynių metu neišvengėte emocijų.

– Taip, vienu metu buvau pametęs galvą – nekenčiu pralaimėti. Manau, kad teisėjai kelis kartus sušvilpė neteisingai, tačiau reikia toliau žaisti ir nekreipti į tai dėmesio. Buvau truputį išsimušęs iš vėžių ir esu tuo nepatenkintas.

– Komanda jau iškovojo aštuonias pergales iš eilės – pasiekėte gerą formą?

– Manau, kad šiuo metu demonstruojame tikrai gerą krepšinį. Jau nuo priešsezoninių rungtynių pabaigos esame pakilime, laimėjome Eurolygos atranką ir toliau stengiamės laimėti kiekvieną mačą. Prisideda ir puiki atmosfera, o kai laimi, viskas ir toliau sekasi gerai.

– Ką komandai davė Darius Songaila?

– Tai nuostabus žaidėjas, visiški nesavanaudiškas, nors atėjo į komandą neseniai, tačiau mums davė daug. Jis puikiai ginasi, kovoja po krepšiu ir turi labai daug patirties, kuri mums labai padeda, ypač jauniems krepšininkams. Labai gerai, kai komandoje yra tokių veteranų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius