Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 12

Paaiškėjo LKL „Oro karaliaus“ konkurso dalyviai

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) penktadienį paskelbė kovo 20 dieną Panevėžyje vyksiančios LKL „Visų žvaigždžių“ dienos „Oro karaliaus“ konkurso dalyvius.
A.Baynesas susižeidė ir į aikštę negrįžo
208 cm ūgio „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas A.Baynesas – vienas iš pretendentų į „Oro karaliaus“ titulą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiame konkurse, kuris būna vienas gražiausių „LKL Žvaigždžių dienos“ akcentų, varžysis patys šokliausi ir atletiškiausi LKL komandų krepšininkai.

Pažymima, jog šiemet, kaip niekada, buvo itin didelis skaičius norinčiųjų  dalyvauti „Oro karaliaus“ konkurse.  Taip pat įdomu pastebėti, jog šįkart po ilgos pertraukos varžytuvėse dalyvaus ir tikras vidurio puolėjas. „Oro karaliaus“ konkurse paskutinis tikras centras Robertas Javtokas dalyvavo 2001 metais.

„Oro karaliaus“ konkurso dalyviai:

Mantas Kadzevičius  (Kauno „Aisčiai“). Tai bus žemiausias, tačiau ne prasčiausias  „Oro karaliaus“ konkurso dalyvis. Kadzevičiaus ūgis – 194 cm.

Arūnas Vasiliauskas (Utenos „Juventus“).  Šis 201 cm ūgio puolėjas šiemet jau pademonstravo savo sugebėjimus efektingai įkrauti kamuolį į krepšį.   Rungtynėse su Panevėžio „Techasu“ (02.19), po komandos draugo Žydrūno Urbono perdavimo  pabėgęs į greitą kontrataką  Vasiliauskas įgrūdo kamuolį į krepšį ore apsisukęs 360 laipsnių kampu.

Aronas Baynesas (Vilniaus  „Lietuvos rytas“). 208 cm ūgio  ir 110 kg svorio milžinas bus rimtas konkurentas visiems likusiems dalyviams.  Įdėti į krepšį jam tikrai nėra problema. Belieka spėlioti, kaip efektingai jis tą darys.

Evaldas Kairys (Vilniaus „Perlas“).  207 cm ūgio puolėjas (rungtyniaujantis ir  centro puolėjo pozicijoje)  yra labai  šoklus, todėl gali nustebinti  ne vieną labiau patyrusį dalyvį.

Raimundas Danys  (Marijampolės „Sūduva“). Praėjusių metų  „Oro karaliaus“ finalininkas turės pakankamai daug amibicijų pagaliau atsisėsti į „Oro karaliaus“ sostą.  198 cm ūgio puolėjas  yra  koordinuotas, plastiškas, gali išpildyti sudėtingus dėjimo elementus.

Vaidotas Volkus (Panevėžio  „Techasas“).
  203 cm ūgio puolėjas ya labai atletiškas, kaip ir Danys,  gali išpildyti sudėtingus dėjimo elementus, todėl bus vienas rimčiausių jo konkurentų.  Savų žiūrovų palaikymas  bus papildomas stimulas šiam krepšininkui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius