Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 18

Pačėsas: „Kiekvienos rungtynės bus aukso vertės“

Vienoje Eurolygos „Top-16“ etapo grupėje su Kauno „Žalgiriu“ rungtyniausiančios Gdynės „Asseco Prokom“ ekipos vyriausiasis treneris Tomas Pačėsas po burtų traukimo ceremonijos tikino, kad kiekvienos rungtynės bus aukso vertės, ir džiaugėsi galimybe dar kartą grįžti į Lietuvą.
pacesas
T.Pačėsas džiaugiasi, kad galės grįžti į Lietuvą. / Eriko Ovčarenkos/15min.lt nuotr.

„Grupėje yra du aiškūs favoritai – Maskvos CSKA ir Malagos „Unicaja“. Šie klubai turi didelę patirtį, todėl lemiamais etapais visada žaidžia gerai. Nors CSKA pralaimėjo „Žalgiriui“, pralaimėjo „Uniks“, „Unicaja“ taip pat patyrė nesėkmių, tais etapais, kai pralaimėti nebegalima, tokią patirtį turinčios komandos sugeba mobilizuotis.

„Žalgirio“ ekipa pastaruoju metu taip pat žaidžia gerai – tai įrodo ir dvi pergalės per paskutines pirmojo etapo rungtynes. Komandoje pasikeitė žaidėjai, pasikeitė treneriai, atsirado daug geros energijos. Komanda pastaruoju metu demonstruoja tikrai gerą žaidimą. Tačiau aš džiaugiuosi, kad dar kartą galėsiu grįžti į Lietuvą.

Antrajame etape bus tik šešerios rungtynės, todėl kiekviena dvikova bus aukso vertės. Pralaimėti nėra kada, nes nebebus galimybės tu klaidų atitaisyti“, – kalbėdamas apie antrąjį Eurolygos etapą teigė T.Pačėsas.

– Savo komandai keliate kokius nors tikslus „Top-16“ etape ar tikslas ir buvo pakliūti į antrąjį etapą?

– Tikslas buvo rungtyniauti „Top-16“ turnyre, tačiau kiekvieno klubo, kiekvieno trenerio tikslas yra laimėti visas rungtynes. Tikrai neisime pasiduoti.

– Ar prieš antrąjį etapą dar stiprinsite sudėtį?

– Manau, liksime tos pačios sudėties. Buvo klaustukų dėl Ratko Vardos, tačiau šiuo metu rinkoje nėra mus tenkinančio lygio aukštaūgių, todėl tikriausiai R.Varda liks mūsų komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius