Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 06

Pagrindinis kandidatas į „Lokomotiv“ trenerio vietą – Jonas Kazlauskas

Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio Jono Kazlausko pavardė niekur nedingo iš Krasnodaro „Lokomotiv“ vadovų planų. Priešingai – geriausias mūsų šalies specialistas yra pagrindinis kandidatas tapti Rusijos ekipos treneriu.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Neseniai Krasnodaro komanda nepratęsė sutarties su dvejus metus ekipai vadovavusiu rusu Jevgenijumi Pašutinu.

Kaip skelbia „Sport-express“, J.Kazlauskas yra pagrindinis kandidatas treniruoti „Lokomotiv“, o klubo vadovai trenerį nori surasti kuo greičiau, kad būtų galima imtis komplektacijos.

Neseniai į Lietuvą grįžęs Simas Jasaitis sakė, kad jo sutartis su „Lokomotiv“ baigėsi, o pasiūlymo pratęsti kontraktą jis nesulaukė. Klubo vadovai pirma nori surasti naują trenerį, kuris spręs, kurių krepšininkų jam reikia.

Tuo tarpu vienas „Lokomotiv“ lyderių Mantas Kalnietis šiuo metu pluša NBA klubų laisvųjų agentų stovyklose. Jis sutartų su komanda turi ir kitiems metams.

Praėjusį sezoną „Lokomotiv“ debiutavo Eurolygoje, kur nužygiavo iki „Top 16“ etapo, o nuo stipriausių komandų aštuoneto juos teskyrė pergalė.

„Lokomotiv“ Rusijos taurėje tik finale nusileido Kazanės „Uniks“, tačiau patyrė nesėkmę VTB Jungtinėje lygoje. Čia jau ketvirtfinalyje ekipa pirmaudama 2-0 nesugebėjo peržengti Maskvos CSKA barjero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius