Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 25

Palangos meras atsiprašyti atėjusių „Naglio“ krepšininkų nebarė

Pas kurorto merą Šarūną Vaitkų susirinkę Palangos krepšinio klubo „Naglis“ žaidėjai bei vadovai atsiprašė mero, palangiškių ir krepšinio gerbėjų už lažybų skandalą, informuoja „Vakarinė Palanga“.
Palangos „Naglis“ (mėlyna apranga)
Palangos „Naglis“ (mėlyna apranga). / bcnaglis.lt nuotr.

„Noriu komandos vardu atsiprašyti už tai, kas įvyko, vadovų, klubo sirgalių ir noriu patikinti, jog daugiau to nebus. Dabar mūsų tikslas – kovoti dėl peržaidimo, kad išliktume Lietuvos krepšinio lygoje“, – kalbėjo krepšinio klubo direktorius Regimantas Juška.

Meras Š.Vaitkus, išklausęs atsiprašymo, trumpai pastebėjo, kad niekas nėra apsaugotas nuo tokių dalykų, ir teiravosi, kokia padėtis su klubo finansais.

R.Juška atsakė, kad pagrindinis klubo rėmėjas – „Adakris“ vietoj žadėtų 150 tūkst. litų parėmė tik 30 tūkst. litų, tad turima piniginių problemų.

Klubo atstovai norėtų finansinės pagalbos iš mero. Miesto vadovas paminėjo, kad „Nagliui“ Savivaldybė šiemet jau skyrė 100 tūkst. litų, todėl reikia lėšų finansinės atskaitomybės, kad būtų galima pamatyti, kam išnaudotos lėšos.

„Po Velykų pirmąją dieną pasikviesiu finansininkus, pažiūrėsime, kokia biudžeto surinkimo situacija, iš kokių lėšų būtų galima gauti papildomų pinigų. Mes deklaruojame, kad sportas yra mūsų prioritetas, tad stengsimės rasti finansavimo šaltinį ir kad salę kuo greičiau pastatytų“, – pažadėjo meras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius