Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 29

„Perlo“ krepšinio klubas su „Pieno žvaigždėmis“ dar nesusitarė, renkasi iš kelių variantų

Pasvalio „Pieno žvaigždės“ viliasi artimiausiu metu sėkmingai užbaigti derybas su Vilniaus „Perlu“ ir užimti šio klubo vietą Lietuvos krepšinio lygoje (LKL). Tuo tarpu „Perlas“ tvirtina, jog renkasi iš kelių variantų.
„Perlas“
„Perlo“ krepšinio klubas aktyviai ieško rėmėjų. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) lygių sau neturėjusi „Pieno žvaigždžių“ ekipa neslepia, jog derybos su Vilniaus klubu liko vienintele galimybe jau kitą sezoną praverti stipriausios šalies krepšinio lygos duris. Pasvalio ekipa šiemet turėjo galimybę į LKL patekti sportiniu keliu, tačiau pereinamojoje serijoje 1:2 nusileido Palangos „Nagliui“.

Galimą klubų susitarimą prieš porą savaičių palaiminus LKL, „Pieno žvaigždėms“ ir „Perlui“ liko tik susitarti tarpusavyje. Pasvalio komandos vadovas Arūnas Burkevičius „15min“ laikraščiui antradienį prisipažino, kad derybos artėja prie pabaigos, tačiau neišspręstų klausimų dar liko.

„Galutinai prie derybų stalo sėsime šią savaitę. Tikimės viską užbaigti, – kalbėjo A.Burkevičius. – Kaip viskas vyks? Dabar dar labai sunku komentuoti. Liko neišspręstų niuansų. Tačiau vietos LKL mes nepirksime – „Perlo“ ekipa turėtų persikelti į Pasvalį.“

A.Burkevičius abstraktus išliko ir vertindamas galimybes, kad derybos baigsis sėkmingai. „Šiek tiek didesnės, nei kad nesėkmingai“, – nusišypsojo „Pieno žvaigždžių“ komandos vadovas.

Tuo tarpu pagrindinio rėmėjo ieškančio „Perlo“ klubo vadovai „15min“ tikino, jog derybos su „Pieno žvaigždėmis“ yra tik vienas iš variantų.

„Tęsiame derybas su rėmėjais. „Pieno žvaigždės“ yra vienas iš jų. Be jokios abejonės, turime ir daugiau variantų“, – antradienį sakė „Perlo“ klubo direktorius Giedrius Aidietis.

Anot jo, yra galimybių, jog „Perlo“ komanda tiesiog pakeis pavadinimą, kitais atvejais – kelsis iš Vilniaus.

„Perlas“ visai neišnyks. Gali būti, kad pasikeitus rėmėjams, pasikeis klubo pavadinimas ir tiek. Klubas kaip dalyvavo LKL, BBL pirmenybėse, taip ir toliau dalyvaus“, – aiškino G.Aidietis.

Jo teigimu, „Perlo“ likimas turėtų paaiškėti liepą, veikiausiai – mėnesio viduryje. „Laiko dar turime“, – pridūrė klubo direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius