Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 15

Po pirmų rungtynių Europoje – M.Lukauskio ir M.Gecevičiaus pagyros „Lietuvos ryto“ arenai

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos lyderiu kiek netikėtai rungtynėse su Belgrado „Partizan“ ekipa tapęs Mindaugas Lukauskis po mačo gyrė atmosferą arenoje. Veteranas ją palygino su senąja „Lietuvos ryto“ arena, o Martynas Gecevičius teigė, kad žaisti buvo geriau nei tuščioje „Siemens“ arenoje.
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Belgrado „Partizan“
Mindaugas Lukauskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tikrai visai kitas jausmas žaisti beveik pilnoje arenoje, kad ir mažesnėje negu pustuštėje „Siemens“ arenoje. Žmonės pasiilgo pergalių, tad mums reikia laimėti, kad jie grįžtų į areną“, – kalbėjo M.Gecevičius.

Jam antrino ir M.Lukauskis: „Ši arena man primena senąją „Lietuvos ryto“ areną prie upės. Susirinkus pilnai salei atmosfera yra kur kas geresnė nei tuščiame „Siemens'e“. Manau, kad čia žaisti buvo geras sprendimas“.

„Lietuvos ryto“ komandos snaiperis M.gecevičius pripažino, kad svečiai iš Serbijos mače nežibėjo, tačiau M.Lukauskis tai teisino patirties trūkumu.

„Tai nebuvo tas baisusis „Partizan'as“ kaip anksčiau, tai jauna ir nepatyrusi komanda. Tokius varžovus namuose turime įveikti lengvai bent 20 taškų. Taigi ir padarėme tai, ką turėjome padaryti. Aišku, Belgrade gali būti visiškai kitaip“, – teigė M.Gecevičius.

„Ši arena man primena senąją „Lietuvos ryto“ areną prie upės. Susirinkus pilnai salei atmosfera yra kur kas geresnė nei tuščiame „Siemens'e“

„Pergalė tikrai nebuvo lengva. Pradžioje neblogai gynėmės, tačiau trečiajame ketvirtyje įkritome į duobę, jie buvo priartėję ir tikrai nebuvo lengva. Buvome susikaupę ir labai norėjome laimėti. Tai jauna komanda, daugelis žaidėjų nepatyrę, pirmos rungtynės Europoje, dar išvykoje. Gal visa tai ir suteikė mums pranašumo“, – svarstė M.Lukauskis.

Į komandą prieš sezoną sugrįžęs veteranas teigė, kad sekmadienį mače su Kauno „Žalgiriu“ vilniečiai turės nedidelį pranašumą: „Nėra taip, kad šiandien nepavargome. Žinoma, „Žalgiriui“ gal bus sunkiau, nes jie žais tik rytoj, grįš šeštadienį, tačiau tvarkaraštį sudarome ne mes. Žaisti ir kovoti vis tiek reikės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius