-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 13

Predragas Samardžiskis ir Lawrence'as Robertsas padės „Lietuvos ryto“ ekipai Europos taurės starte

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas pirmojoje Europos taurės turnyro dvikovoje su Novo Mesto „Krka“ (Slovėnija) sulaukė papildymo. Susitikime galės dalyvauti vilniečių vidurio puolėjas Predragas Samardžiskis.
Treniruotėje
Lawrence'as Robertsas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Savaitės viduryje makedonui buvo įtrūkę šoniniai kelio raiščiai, tačiau per numatytą laikotarpį jis spėjo pasveikti ir yra pasiruošęs padėti Lietuvos vicečempionams.

Savo ruožtu šeštadienį akistatoje su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ per dvi minutes susižeidęs ir daugiau aikštėje nebepasirodęs Lawrence'as Robertsas taip pat bus pasiruošęs žaisti. Tiesa, amerikietis dar negalėjo dalyvauti „Lietuvos ryto“ treniruotėje.

„Robertsas gavo smūgį į nosį. Vis dėlto nosis nėra lūžusi. Po incidento amerikietis buvo šiek tiek praradęs orientaciją, patyrė lengvą smegenų sutrenkimą, bet paties lengviausio pobūdžio“, – portalui krepsinis.net teigė „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys.

Primename, jog dėl sveikatos problemų rungtynėse su „Krka“ vilniečių strategas Aleksandras Džikičius dar negalės remtis Brado Newley (apendicitas) bei Vilmanto Dilio (čiurna) paslaugomis.

Tiesa, rimtų nuostolių turi ir Novo Mesto komanda. Slovėnijos čempionai prieš pat dvikovą neteko pagrindinio įžaidėjo Curtiso Stinsono, patyrusio čiurnos traumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius