Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 21

Prie „Šiaulių“ prisijungė Prienuose puikiai žaidęs Martynas Linkevičius

„Šiaulių“ komandą papildė dar vienas naujokas – praėjusį sezoną Prienų „TonyBet“ ekipai atstovavęs Martynas Linkevičius. Su 28 metų 197 cm ūgio puolėju pasirašyta sutartis vienam sezonui.
Martynas Linkevičius
Martynas Linkevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

2013-2014 m. sezone M.Linkevičius debiutavo ir LKL, ir BBL pirmenybėse. Kovingumu pasižymintis kaunietis Prienų ekipoje prieš senbuvius nenublanko. LKL čempionate puolėjas rinkdavo po 9,6 taško, sugriebdavo po 6,1 kamuolio, o BBL pirmenybėse įmesdavo po 8 taškus, atkovodavo po 7,4 kamuolio.

„Juodo darbo nebijantis Martynas yra kovotojas nuo pat kaulų smegenų, todėl net neabejoju, kad jis bus naudingas mūsų komandai tiek puolime, tiek gynyboje, – apie naująjį auklėtinį kalbėjo „Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas. – Taip, jis gal ir nebus kaskart po 20 taškų metantis žaidėjas, bet baudos aikštelėje mums bus didelė paspirtis“.

– Ilgai svarstėte, ar priimti „Šiaulių“ kvietimą? bcsiauliai.lt paklausė M.Linkevičiaus.

– Ne, apsisprendžiau labai greitai. „Šiauliai“ pasiūlė išties geras sąlygas. Atėjau į gerą komandą, kuri žais ir FIBA Europe Iššūkio taurės turnyre. Manau, kad dabar man tai – pati geriausia perspektyva.

– Turėjote kitų kvietimų?

– Likti komandoje viliojo Prienai, turėjau kvietimą keltis į Panevėžį. Tačiau šiauliečių variantas man buvo pats geriausias.

– „Šiaulių“ komandoje teks varžytis dėl minučių su Vytautu Šulskiu, Modestu Kumpiu, kitais žaidėjais. Negąsdina konkurencija?

–   Konkurencijos nebijau. Neabejoju, kad laiko pasireikšti pakaks visiems.

– Vis dar atostogaujate?

– Atostogos jau baigėsi. Pailsėjau po sezono ir pradėjau savarankiškai ruoštis rudeniui – noriu į stovyklą atvažiuoti geros formos.

– Kokį įspūdį paliko debiutinis sezonas LKL, BBL?

– Įspūdis labai geras. Šiame lygyje žaidžiama kitaip – gal pats žaidimas nėra toks greitas, bet krepšininkai gerokai gudresni.

– Ką labiausiai norėtumėte patobulinti savo žaidime?

– Manau, reikia stiprinti gynybą, todėl dabar didžiausią dėmesį skiriu kojoms stiprinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius