Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27

„Prienų“ treneris Virginijus Šeškus: „Tikimės sulaukti pastiprinimo ketvirtojo numerio pozicijoje“

Pergalingu tempu Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir toliau žygiuoja "Prienų" ekipa, kuri vakar dienos rungtynėse 77:70 palaužė mačo šeimininkų Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkų pasipriešinimą.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po rungtynių treneriai internetinei sporto transliacijų televizijai „SportoTV.lt“ pasidalijo įžvalgomis apie mačą, o Prienų komandos strategas Virginijus Šeškus atskleidė apie galimus pokyčius klubo komplektacijoje.

Virginijus Šeškus („Prienų“ treneris): „Rungtynės buvo įtemptos. Nors viso mačo metu pirmavome, jautėsi Alytaus ekipos alsavimas į nugarą. Varžovai žaidė be keletos krepšininkų, o mes, manau, sužaidėme neblogai. Pastaruoju metu nėra komandų, su kuriomis būtų lengva žaisti.

Ateityje tikimės sulaukti pastiprinimo ketvirtojo numerio pozicijoje. Dabar ketvirtu numeriu kartais turi pažaisti ir M.Lukauskis, todėl išsimuša įprastinės sistemos.

Žaidėme išvykoje, todėl per visas rungtynes duobių neišvengsi. Nupuolių rungtynėse turime nuolat, taip buvo ir pralaimėtame mače Estijoje su „Rock“. Manau, jog susitikimo pabaigoje mums pritrūksta šalto proto ir vyrai pradeda žaisti po vieną.“

VIDEO: Trenerių komentarai

Mindaugas Lukošius (Alytaus „Dzūkijos“ treneris): „Mačą vertinu teigiamai. Padarėme viską, ką galėjome. Žaidėme su patyrusia ir organizuota komanda, kurios krepšininkai moka vienas kitą išnaudoti. Iš tikrųjų, varžovai žaidžia paprastai, išnaudodami savo pranašumus – metimus atlieka G.Kadžiulis ir M.Lukauskis, arčiau krepšio prasiveržti gali P.Ivanauskas ir Ž.Janavičius.

Sunku vertinti naujokų E.Žukausko ir G.Staniulio žaidimą. Jie, galima sakyti, dar neturėjo treniruočių su mumis ir į komandą atvyko tik pirmadienį. E.Žukauską statėme ne į jam įprastinę įžaidėjo poziciją, kadangi būtų buvę rizinkinga pirmose rungtynėse prie komandos nepripratusiam krepšininkui leisti organizuoti atakas. Naujokai dar savęs nesurado, bet stengsimės juos įpinti į komandos žaidimą.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius