Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 16

Ramūnas Šiškauskas pripažintas Eurolygos legenda

Ilgametis Lietuvos rinktinės krepšininkas Ramūnas Šiškauskas sulauks ypatingo įvertinimo Europoje.
Ramūnas Šiškauskas
Ramūnas Šiškauskas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Eurolygos finalo ketvertas prasideda jau šiandien ir pirmojo pusfinalio tarp Maskvos CSKA ir Tel Avivo „Maccabi“ rungtynių pertraukos metu bus pagerbti legendiniai Eurolygos krepšininkai.

Tarp jų bus ir ilgametis Lietuvos rinktinės ir Maskvos CSKA krepšininkas Ramūnas Šiškauskas.

Eurolygos čempionu R.Šiškauskas yra tapęs du kartus – 2007 ir 2008 metais. Antrą kartą tapęs čempionu jis buvo pripažintas ir naudingiausiu turnyro žaidėju.

Eurolyga sudarė praėjusio dešimtmečio pajėgiausių krepšininkų simbolinę komandą. Tarp rezultatyviausių visų laikų turnyro žaidėjų lietuvis užima 21-ąją vietą.

R.Šiškauskas Eurolygoje žaidė atstovaudamas Trevizo „Benneton“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Maskvos CSKA ekipoms.

Per 143 Eurolygoje sužaistas rungtynes R.Šiškauskas vidutiniškai pelnydavo po 11,6 taško (55,4 proc. dvitaškių, 41,9 proc. tritaškių, 76,7 proc. baudų metimų), atkovodavo 3 bei perimdavo 1,1 kamuolio ir atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Neeilinio pripažinimo sulaukęs puolėjas dėkojo ir Lietuvos klubams: „Man labai didelė garbė būti pripažintam Eurolygos legenda. Esu laimingas, jog esu laikomas didele šio turnyro dalimi, kurioje dalyvauja daug puikių klubų ir žaidėjų. Šio pripažinimo nebūtų be mano komandos draugų, trenerių, visų komandų, kuriose žaidžiau. Noriu padėkoti „Benneton“, „Panathinaikos“ ir CSKA už visus šiuose klubuose praleistus metus. Taip pat ačiū ir dviem Lietuvos kubams, kuriuose rungtyniavau – Vilniaus „Sakalams“ ir Vilniaus „Lietuvos rytui“, už suteiktą galimybę žaisti ir tobulėti.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius